Porcijos 2 – 3. Užtruksite iki 10 min.
- 400 g virtų vištų skrandukų;
- 2 kiaušiniai virti;
- 1 agurkas;
- 200 ml kons. žirnelių;
- 100 g kons. pievagrybių;
- 0,5 romaninės salotos;
- 2 v. š. majonezo;
- Žiupsnis druskos;
- Žiupsnis juodųjų pipirų;
- Keli svogūnų laiškai;
- Žiupsnis čili dribsnių.
Salotas supjaustome ruoželiais, agurkus ir virtus skilvelius šiaudeliais, kiaušinius kubeliais, pievagrybius taip pat šiek tiek pasmulkiname.
Dedame jau nuvarvintus žirnelius. Gardiname druska, pipirais. Mišrainę maišome su majonezu. Pabarstome smulkintais svogūnų laiškais, čili dribsniais.











































































































































































































































































































