• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Bendru susitarimu prikepiau tarkuotų bulvių ir cukinijų blynelių. Blyneliai išties labai skanūs, o ir prikepiau pakankamai greitai. Dalinuosi greitai pagaminamų, skanių ir sočių blynelių receptu“, – sako tinklaraštininkė Audronė.

„Bendru susitarimu prikepiau tarkuotų bulvių ir cukinijų blynelių. Blyneliai išties labai skanūs, o ir prikepiau pakankamai greitai. Dalinuosi greitai pagaminamų, skanių ir sočių blynelių receptu“, – sako tinklaraštininkė Audronė.

REKLAMA

Reikės: 1 cukinijos, 46 bulvių, 12 kiaušinių (priklauso nuo dydžio), 23 v.š. miltų, svogūno, česnako granulių, prieskoninių žolelių (naudojau džiovintus špinatus ), pipirų ir druskos, aliejaus kepimui.

GAMINIMAS

Nuluptas bulves ir cukiniją sutarkavau burokine trintuve. Sutarkuotą masę sudėjau į kiaurasamtį ir nupyliau susidariusį skystį. Į bulvių / cukinijų masę įdėjau smulkiai pjaustytą svogūną, įmušiau kiaušinius, subėriau miltus, pagardinau prieskoniais ir išmaišiau.

Blynelių masė paruošta.Blynelius kepiau keptuvėje ant įkaitinto aliejaus, juo vis pavartant iki iškeps.

Iškeptus blynelius sudėjau ant popierinio rankšluosčio. Iš recepte nurodytų produktų kiekio iškepiau ~ 20 blynelių. Blynelius valgėme su natūralaus jogurto padažu ( į natūralų jogurtą įtarkavau šviežio agurko, pagardinau česnako granulėmis, prieskoninėmis źolelėmis, pipirais ir druska).

Šaltinis: Gamink su Audrone

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų