Šiandien gaminau mišrainę, kurią dėsiu ant šventinio stalo, tad kaip sakant repetavau Velykas. O jos bus skanios ir su daug spalvų.
Ką dar atradau gamindama šią mišrainę? Ogi greitą būdą paruošti morkas. Morkas supjausčiau mažais kubeliais ir 5 minutes viriau. Gavosi traškios, bet minkštos. Labai rekomenduoju ir jums taip pabandyti.
Receptą rašau taip, kokiomis proporcijomis aš dejau viską, jus galit kažko daugiau, kažko mažiau dėti“, – rašo tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė Odeta.
Ingredientai:
- 1 rūkytas kiaulės liežuvis ( pas mane jis toks vidurinio dydžio),
- 1 ilgavaisis agurkas,
- 2 morkos,
- 4 virti kiaušiniai,
- 4 šaukštai konservuotų kukurūzų,
- 3 šaukštai majonezo,
- druskos ir pipirų pagal skonį.
Morkas išverdame ir supjaustome kubeliais arba darykite kaip rašiau aukščiau.
Agurką ir liežuvį supjaustykite nedideliais kubeliais.
Kiaušinius išvirkite,nulupkite ir supjaustykite kubeliais.
Į dubenį sudėkite visus ingredientus, dėkite majonezo, druskos ir pipirų. Išmaišykite.











































































































































































































































































































