Ingredientai:
- 500 g maltos vištienos,
- 1 kiaušinis,
- 1 nedidelis svogūnas,
- 2 skiltelės česnako,
- 1 šaukštas su kaupu maltų džiūvėsėlių,
- pagal skonį druskos,
- pagal skonį maltų juodųjų pipirų,
- pagal skonį prieskonių vištienai.
Padažas:
- 200 ml grietinėlės, 30% riebumo,
- 150 ml vištienos sultinio,
- 1 svogunas,
- 1 pundelis krapų,
- 30 g sviesto,
- 2 šaukštai miltų,
- pagal skonį druskos,
- pagal skonį maltų juodųjų pipirų,
- pagal skonį česnako granulių.
Į maltą mėsą sutarkuojame svogūną, įspaudžiame česnako,beriame džiūvėsėlius, druską, pipirus,vištienos prieskonių ir įmušame kiaušinį.
Viską gerai išmaišome.
Į keptuvę su įkaitintu aliejumi dedame suformuotus nedidelius kotletus ir kepame iš abiejų pusių kol apskrus ir iškeps.
Padažas: Į keptuvę dedame sviesto, pilame šlakelį aliejaus, įkaitiname ir suberiame svogūną.
Pakepiname kelias minutes,kol svogūnas suminkštės,beriame miltus ir gerai išmaišome, maišant pakepinsme kelias sekundes.
Supilame sultinį ir vis pamaišome. Supilame grietinėlę, beriame smulkintus krapus, patverdame iki kol padažas ims tirštėti.
Sudedame kotletus ir dar kelias minutes patroškiname.Valgome su norimu garnyru. Skanaus!











































































































































































































































































































