Krepšeliams: 500 g maltos mėsos; 1 kiaušinio; 1 valg. šaukšto krakmolo; 2 arb. šaukštelio majonezo + krepšelių patepimui; česnako skiltelės; druskos, pipirų arba maltos mėsos prieskonių.
Bulvėms: 300 g skustų bulvių; druskos; pipirų; šiek tiek aliejaus.
Maltą mėsą susimaišome su visais produktais ir padaliname į 6 lygias dalis. Drėgnomis rankomis suformuojame paplotėlius, šiek tiek padarant sieneles. Dedame ant kepimo popieriaus ir aptepame majonezu.
Bulves supjaustome mažais kubeliais, įdedame prieskonius ir užlaksčius aliejumi išmaišome viską. Gautą masę tolygiai padaliname ant krepšelių. Kepame iki 220° įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių, kol bulvės įgaus auksinę spalvą. Mėgstantiems sūrį galima užberti jo ant krepšelių ir vėl kepti, kol šis išsilydys.