kūmutės virtuvė
Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „kūmutės virtuvė“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „kūmutės virtuvė“.
Tokio rizoto dar neragavote: prireiks 1 daržovės
Garsusis virtuvės šefas Gian Luca Demarco su TV3 laida „La maistas“ grįžta į televizijos ekranus su kulinarinėmis kelionėmis po Lietuvą ir skaniausių patiekalų receptais. Šįkart Gian Luca lankėsi pas pačią tikriausią konservų karalienę – „Kūmutės virtuvę“, kur ne tik kartu mokėsi konservuoti cukinijas, bet ir pagamino įspūdingą risotto su cukinijų žiedais.
Taip cukinijų dar negaminote: išbandykite tuoj pat
Cukinijos rudenį daugeliui tampa pačiu tikriausiu galvos skausmu – vieni imasi iš jų gaminti troškinius, kiti – blynus ar pyragus, o ką daryti tiems, kurie ieško originalesnių variantų? Jau šį sekmadienį TV3 laida „La maistas“ su Gian Luca Demarco priešakyje apsilankys pas pačią tikriausią konservų karalienę – „Kūmutės virtuvę“. Žinoma tinklaraštininkė atskleis, kaip cukinijas paruošti taip, kad jos džiugintų visus metus!
Renata Šniolienė jau daugelį metų ne tik puoselėja savo tinklaraštį,...
Tokios moliūgų sriubos dar nebūsite ragavę: puikiai sušildys šaltais vakarais
TV3 laida „La maistas“, kartu su virtuvės šefu Gian Luca Demarco, ir toliau dalinasi pačių skaniausių patiekalų receptais. Šįkart Gian Luca įsileido į savo namus, į svečius pasikvietė tinklaraščio „Kūmutės virtuvė“ autorę Renatą ir parodė, kaip pasigaminti rudenišką moliūgų sriubą su jautienos troškiniu.
Įsibėgėjant rudeniui, virtuvėje pradeda karaliauti moliūgai.
Neskubėkite išmesti pastovėjusių produktų: vilnietė Renata atskleidė, ką su jais daryti
„Konservatorė“ – taip juokais draugai vadina vilnietę Renatą Šniolienę, tačiau toli gražu ne dėl jos politinių pažiūrų, o pomėgio suktis virtuvėje ir konservuoti produktus. „Kūmutės virtuvės“ įkūrėja šypsosi, kad tai puikus būdas išgelbėti suvytusius produktus, o savo maisto tinklaraštyje dalinasi receptais, kurie sužavi tūkstančius.
Jau kone dešimtmetį Renata (50) rašo apie maistą, tiesa, tik formos bėgant laikui keitėsi.
Patarė, ką daryti su maisto likučiais po švenčių: padės sutaupyti
Vaikystėje susižavėjusi kulinarijos enciklopedija, Renata Šniolienė iki šiol jaučia malonumą galėdama gaminti įvairiausius patiekalus. Tinklaraščio „Kūmutės virtuvė“ kūrėja sako, kad anksčiau jai buvo tikras galvos skausmas sugalvoti, ką daryti su po švenčių likusiais maisto likučiais, tačiau dabar ji gali pasidalinti ir keletu patarimų.
Iš maisto tinklaraštininkės lūpų: trys patarimai, kuriais privalu vadovautis virtuvėje
Vaikystėje susižavėjusi kulinarijos enciklopedija, Renata Šniolienė iki šiol jaučia malonumą galėdama gaminti įvairiausius patiekalus: nuo visiems įprasto kugelio iki egzotiškai skambančios pušų spyglių giros. Jos tinklaraštyje „Kūmutės virtuvė“ kiekvienas ras sau patinkantį maisto derinį.