Stirnienos kepsnys

Įvertinimas: 3 / 5

Ingredientai

400 g stirnienos filė;
100 g sviesto;
30 ml raudonojo vyno;
trupučio pipirų;
prieskonių žvėrienai;
druskos.

Gaminimas

Filė supjaustyti juostelėmis, pakepinti su sviestu. Prieš baigiant kepti įpilti vyno, dar po kelių minučių sudėti prieskonius, įberti žiupsnelį druskos. Patiekti su virtomis bulvėmis ir marinuotomis daržovėmis. Jei mėgstate galima pagardinti truputėliu šafrano, kurį reikėtų dėti prieš baigiant kepti.

Gairės: Stirnienos kepsnys, sviestas, raudonas vynas, pipirai, druska.

Receptą atsiuntė: Valstietis.lt

Šernienos kepsnys
Dailininko A.Vozbino koldūnai su mėsa
 
 
 
Velykinis triušis

Velykinis triušis

2 2 2 2 2

 

Triušieną, išmirkytą vandenyje su druska ir citrinos sultimis, išvirti su pipirais, lauro...

Gairės: Velykinis triušis, vyniotinis, svogūnas, druska, pienas, kiaušinis, citrina, bulvės.

 
PUSLAPIAI:
 
Į viršų