Makaronų - grybų troškinys
- Ingredientai
2 skiltelės česnako;
300 g grybų (gali būti konservuoti);
1 indelis konservuotų pomidorų savo sultyse;
500 g makaronų.Pagal skonį:
pipirai;
druska;
prieskoniai makaronams;
stiklainis daržovių „ikros“.- Gaminimas
-
Išvirkite makaronus, perliekite šaltu vandeniu arba įpilkite šlakelį aliejaus, kad nesuliptų. Grybus išvirkite arba pakepinkite aliejuje, įberkite prieskonių, pridėkite šiek tiek česnako.
Grybus ir makaronus sumaišykite dideliame puode, į pomidorus pridėkite prieskonių,druskos. Galite įpjaustyti paprikos ar kitų daržovių, supilkite į makaronus su grybais ir ant silpnos ugnies kelias minutes patroškinkite. Pačioje pabaigoje įdėkite kelis šaukštus „ikros“.
Patiekite su šviežiomis daržovių salotomis, skanu užsigeriant pomidorų sultimis.
Gairės: česnakas, grybai, konservuoti pomidorai savo sultyse, makaronai, pipirai, druska, daržovių ikros.
Receptą atsiuntė: Mama.lt
|
|

Vištiena su naminiais makaronais





Naminiai makaronai. Suplakite kiaušinius, įpilkite apie 50 ml. vandens, ir idėkite saukštelį druskos.... |

Šernienos kumpis su mėlynojo pelėsinio sūrio padažu





Vandenį marinatui pavirinti su druska, česnaku, pipirais, kadagio uogomis ir prieskoniais. Ataušinti, pridėti... |

Šerniena su baravykų rissoto





Rozmarino šakele persmeikite šernienos medalioną. Ištepkite prieskoniais – druska,... |

Triušienos troškinys





Išimta iš marinato kiškiena nusausinama, įtrinama druska su prieskoniais, prismaigstoma... |

Šernienos kepsnys





Šernienos nugarinę supjaustyti ir pamušti, pabarstyti prieskoniais ir smulkintu česnaku. Sudėti į... |

Stirnienos kepsnys





Filė supjaustyti juostelėmis, pakepinti su sviestu. Prieš baigiant kepti įpilti vyno, dar po kelių minučių... |

Dailininko A.Vozbino koldūnai su mėsa





Labai gerai išgaląstu peiliu, smulkiais gabaliukais sukapokite mėsą ir svogūnus. (Nenaudokite mėsmalės, nes... |

Triušienos guliašas su daržovėmis





Keptuvėje su aliejumi pakepti svogūną. Šiems suminkštėjus, sudėti apkepti triušieną. Apkepus... |

Troškinta šerniena su daržovėmis





Mėsos gabalą gerai įtrinti druska, juodaisiais pipirais. Padaryti įpjovimus ir į kiekvieną įdėti per pusę... |

„Netikras zuikis“





Svogūnus ir česnakus susmulkinti, smulkiai sutarkuoti bulves, įmušti kiaušinius. Viską maišyti... |

Farširuota Kalėdinė lydeka





Pirmiausia nuskutame ir išdarinėjame lydeką, po to nukerpame pelekus. Odą pradėti lupti nuo galvos (pilvo... |

Tradicinis keptas karpis Kūčioms





Nuskustą ir išdarinėtą karpį supjaustyti gabaliukais, įtrinti druska, prieskoniais, apibarstyti miltais ir... |

Pikantiški lydekos ir vištienos kotletukai





Virtuviniu kombainu susmulkinkit vištienos ir lydekos filę arba tiesiog sumalkite per smulkų sietelį. Viską... |

Netradicinė lydeka





Didelę lydeką nuskusti, nenupjovus galvos išimti mėsą. Iš jos išrinkti kaulus, sumalti su piene... |

Kepta višta su bulvėmis





Vištą išmirkyti vandenyje, nusausinti. Aliejų sumaišyti su citrinos sultimis, maltais... |