Klasikinis čenakas
- Ingredientai
10 bulvių;
6 šaukštai grietinės;
1 kg kiaulienos sprandinės;
2 morkos;
1 šaukštas taukų.- Gaminimas
-
Supjaustykite mėsą ir daržoves kubeliais ir paprieskoniuokite mėgiamais prieskoniais. Į indelį dėkite po lauro lapą, pipirą ir gabalėlį taukų (jei mėsa ne liesa, taukų nedėkite). Pridėkite mėsos su daržovėmis. Įpilkite vandens po pusę stiklinės ir dėkite į orkaitę kepti. Apie 40 min. Išėmę uždekite šaukštą grietinės ir šaukštą pomidorų padažo.
Gairės: bulvės, grietinė, kiaulienos sprandinė, morkos, taukai.
Receptą atsiuntė: Mama.lt
|
|

Velykinis triušis





Triušieną, išmirkytą vandenyje su druska ir citrinos sultimis, išvirti su pipirais, lauro... |
PUSLAPIAI: