Perlinių troškinys su vištienos file gabaliukais
- Ingredientai
3 stiklinės perlinių kruopų;
3 morkos;
1 svogūnas;
nemažas gabalas vištienos filė;
sultinys.- Gaminimas
-
Iš vakaro užmerkti perlines kruopas. Nuskusti morkas, sutarkuoti su burokine tarka, smulkiai susipjaustyti svogūną, pasiruošti vištienos filė
( galima dėti bet kokią mėsą arba faršą ) su prieskoniais, kas kokius mėgstate. Viską dėti į troškintuvą su dangčiu. Ant dugno įdėti sviesto ir dėti viską sluoksniais: perlinės kruopos, morkos, vištiena, pabarstyti svogūno ( galima naudoti mėlynąjį, nes jis švelnesnis ) ir vėl viskas iš pradžių. Pabaigai viską užpilti sultinuku ( galima pabarstyti krapais ) ir kepti orkaitėje 200 laipsnių temperatūroje.
Gairės: perlinės kruopos, morkos, svogūnas, Vištienos filė, sultinys.
Receptą atsiuntė: Mama.lt
|
|

Rudens gėrybės sveikatai





Daržoves (kurias reikia nulupame), nuplauname ir supjaustome, sudedame į puodą sluoksniais, užpilame jei turime... |

Rudeninės cukinijos - faršo kepsneliai





Nuplovę nulupame cukiniją, supjaustome griežinėliais, išvalome iš jų sėklas, pabarstome vegeta,... |

Baravykų kotletai





Nusivalę grybus išvirti, nusunkti, sumalti mėsmale. Įmušti kiaušinius, suberti krakmolą ir... |

Baklažanų sluoksniuotis





Baklažaną geriausia pasiruošti iš vakaro: supjaustyti išilgai į maždaug 6 skilteles (priklauso... |

Netikri balandėliai





Į faršą supjaustyti smulkiai svogūną, įmušti kiaušinį, pabarstyti prieskonių, įberti ryžių.... |

Troškintos daržovės su mėsa





Troškintuve sluoksniuojame: apačioje griežinėliais pjaustytos morkos, toliau kubeliais pjaustyta mėsa (gali... |

Troškintos vištienos kepenėlės su ryžių garnyru





Kepenėles nuplauname po šaltu vandeniu, supjaustome maždaug 1,5 cm dydžio gabalėliais, pabarstome... |

Vištienos ir daržoviu troškinys





Į kubeliais supjaustytą vištieną dedame šaukštą majonezo, bei vištienos prieskonių. Tada... |

Bulvių plokštainis





Bulves nulupame, nuplauname ir sutarkuojame, taip pat svogūną sutarkuojame, užviriname 1 stiklinę pieno ir supilame... |

Bulvių - grybų apkepas





Grybus išverdam, ir nukošiam per kiaurąsamtį. Supjaustome kubeliais svogūną, dedame į keptuvę su... |

Tortilija su daržovėm ir mėsa





Ant keptuvės pakepiname faršą su svogūnu, petražolėmis, krapais ir pomidorų padažu. Susipjaustome pekino... |

Įdaryti baklažanai





Baklažanus perpjauname pusiau, išskobiame baklažanų vidų. Faršą pakepinam su pjaustytu svogūnu,... |

Skanus ir paprastas troškinukas





Mėsą supjaustyti ir gerai apkepinti keptuvėje, bulves supjaustyti smulkiai, morkas sutarkuoti, svogūną supjaustyti... |

Bulvinė pica





Bulves smulkiai sutarkuojame, įberiame druskos, pipirų išmaišome ir sudedame į kepimo formą.... |

Įdaryta paprika





Paprika perpjauti per pusę, išvalyti vidų ir nublanširuoti karštu vandeniu, arba fritiurinėje... |