Spageti su troškintomis dešrelėmis
- Ingredientai
2 šaukštai grietinės;
4 pieniškos dešrelės;
250 g ridikėlių;
500 g Spageti;
1 svogūnas;
50 g svogūno laiškų;
4 šaukštai tomato padažo.- Gaminimas
-
Spageti išverdame sūdytame vandenyje.
Kol verda spageti, supjaustome svogūno galvą, sudedame į keptuvę ir supjaustome pieniškas dešreles ir taip pat sudedame į keptuvę, troškiname 10 min, tada įdėkite 4 šaukštus tomato padažo ir dar patroškinkite 5 min.
Per tą laiką spageti išverda, tai juos nukošiame ir sudedame į keptuvę, išmaišome spageti su troškintomis dešrelėmis, dar 5 min patroškiname ir valgome.
Per 5 min pasiruošime ridikėlius, su svogūno laiškais, viską nuplausime, laiškus susmulkinsime ir griežinėliais supjaustome ridikėlius, išmaišome su grietine.
Gairės: grietinė, pieniškos dešrelės, ridikėliai, spageti, svogūnas, svogūno laiškai, tomato padažas.
Receptą atsiuntė: Mama.lt
|
|

Vištienos kepsnys ''ZARA''





Vištienos file supjaustome juostelėmis, pamarinuojame su vištienos prieskoniais. Daržoves susmulkiname... |

Įdarytos vištienos kulšelės su faršu





Išimti iš vištienos kulšių kaulą ir į jo vietą prikimšti suprieskoniuotą... |

Žuvies filė ,,pataluose"





Pirmiausia pasiruošti žuvies filė. ištrinti su prieskoniais.Kokius rinktis - jau priklauso nuo jūsų.... |

Pievagrybių užkepėlė





Keptuvėje pakepiname paprieskoniuotą maltą mėsą, smulkintus svogūnus, česnakus ir smulkiai tarkuotą morką. Dar... |

Daržovės su mėsa ir traškia sūrio plutele





Mėsą supjaustome nedideliais gabalėliais ir dedame į skardą, apšlakstome trupučiu aliejaus ir pabarstome... |

Kalakutiena su daržovėmis





Kalakuto ketvirtį apibarstyti paukštienos prieskoniais be druskos, įspausti porą skiltelių česnako ir... |

Atominis troškinys





Išverdamos pupelės, nuskutamos morkos, nulupami česnakai. Morkos pjaustomos griežinėliais, jeigu morka... |

Troškinti vištų skrandukai





Vištų skrandukus išverdame (verdant galima dėti vegetos, pipirų žirnelių ir kelis lauro lapelius).... |

Lydekai paliepus





Upėtakį suprieskoniaujam su žuvies prieskoniais sumaišytais su žiupsneliu juodųjų ir kvepiančiųjų pipirų, bei... |

Kepta menkė tešloje





Menkė supjaustoma gabalėliais ir ištrinama prieskoniais, bei česnaku. Kiaušiniai išplakami,... |

Namie kepta pica





Sviestą išlydome, visus produktus suminkome ir iškočiojame norimą pagrindą. Ant iškočioto picos... |

Pica "Havajų"





Užsiminkome mielinę tešlą ir paliekame, kad pakiltų. Tada ją perminkome ir plonai iškočioję dedame į... |

Bulviniai blynai su dešrelėm





Nuskutus ir bulves įpilti pusę stiklinės pieno, įdėti prieskonius, kiaušinį. Dešreles supjaustyti... |

Klasikinis čenakas





Supjaustykite mėsą ir daržoves kubeliais ir paprieskoniuokite mėgiamais prieskoniais. Į indelį dėkite po lauro lapą,... |

Apelsinų skonio upėtakis





Sumaišyti visus marinatui skirtus produktus, išskyrus aliejų, ir pavirti. Kai šiek tiek... |