Kepti kalmarų žiedai
- Ingredientai
500 g šaldytų kalmarų žiedų;
aliejus;
0,25 puodelio miltų;
šaukštas majonezo;
kiaušinis;
malti juodieji pipirai;
1 šaukštelis džiovinto raudonėlio;
druska.- Gaminimas
-
Keptuveje įkaitinti aliejų,dubenyje sumaišyti miltus,išplaktą kiaušinį, majonezą, druską, raudonėlį ir juoduosius pipirus.Šaldytus kalmarų žiedus užpilti karštu vandeniu ir palikti. Kai žiedai atšils, nupilti vandenį ir nusausinti. Išvolioti kalmarų žiedus šiame mišinyje. Porcijomis dėti kalmarus į įkaitintą aliejų 2-3 minutėms.
Gairės: Kalmarų žiedai, aliejus, miltai, majonezas, kiaušinis, juodieji pipirai, džiovintas raudonėlis, druska.
Receptą atsiuntė: Valstietis.lt
|
|
Velykinis triušis
Triušieną, išmirkytą vandenyje su druska ir citrinos sultimis, išvirti su pipirais, lauro... |
PUSLAPIAI: