Užkandis su jūros gerybėmis
- Ingredientai
400 g šaldytų jūrų gerybių kokteilio;
pusė raudonos paprikos;
pusė geltonos paprikos;
4 virti kiaušinių baltymai;
mažas indelis raudonujų ikrų;
100 g majonezo.- Gaminimas
-
jūrų gerybių kokteilį atšildyti, papriką supjaustyti nedidelais gabaleliais, baltymus susmulkinti. Visus ingridientus sumaišyti su ikrais ir majonezu.
Gairės: paprika, kokteilis, kiaušinių baltymai. raudonieji ikrai, majonezas.
Receptą atsiuntė: Valstietis.lt
|
|

Mišrainė prie alaus





Fermentinį sūrį supjaustome kubeliais, ten pat suberiame duonos džiūvėsius, labiausiai tinkami su kumpiu... |

Žirniai su spirgučiais





Žirnius mirkyti 3-4 valandas, virti 10 min. Kol verda žirniai, paspirginti spirgučius kartu su svogūnu, dėti druską... |

Aštrūs vištienos vėrinukai





Filė supjaustyti gabalėliais, iš likusių ingridientų sumaišyti vientisą masę ir ja užpilti... |

Česnakinis duonos bokštas





Šviesios duonos riekes apskrudinti iš abiejų pusių, praaušusią supjaustyti juostelėmis ir... |

Kalmarai tešloje





Kalmarus reikia nuplauti, išdarinėti ir supjaustyti žiedais arba juostelėmis ir pavirti 1 - 2 minutes.... |

Kepta duona su pikantiška mišraine





Pakepinti duoną riekelėmis, įtrinti česnaku ir pabarstyti druska. Išvirti kiaušinius, atvėsinti,... |

Užkandėlė prie alaus





Duonos riekes iškepti aliejuje. Morkas išvirti ir nulupus sutarkuoti stambia tarka. Taip pat... |

Lavašo suktinukas prie alaus





Imame lavašo lakštą. Išskleidžiame ir aptepame tepamu lydytu sūreliu, lydytą sūrelį pasirinkus... |

Kepinukai "Skanumėlis"





Pirmiausiai atsišildome šaldytą bemielę sluoksniuotą tešlą. Tada supjaustome norima forma.... |

Aštrus kebabas





Lavašą supjaustyti į 4 dalis. Mėsos gabalą gerai įtrinti druska, keturių pipirų mišiniu, čili pipirais... |

Sviestinis Velykų avinėlis





Į išplautą sviestą pridėti tarkuotų krienų ir druskos, išmaišyti. Peilio ir šakutės... |

Kiaušiniai kevale





Dešimt kiaušinių virkite puode (apie 10 min.), tuomet atvėsinkite šaltu vandeniu (kad geriau... |
PUSLAPIAI: