Keptos cukinijų valtelės ant grotelių

Įvertinimas: 0 / 5

Ingredientai

2 vidutinio dydžio cukinijos;
1 riekė baltos duonos (ją reikės suplėšyti į mažus gabaliukus);
1 / 4 puodelio kiaulienos spirgučių;
1 šaukštas smulkintų juodųjų alyvuogių;
1 maltas jalapeno pipiras;
3 šaukštai supjaustytų žalių Čili pipirų;
1 / 4 puodelio maltų svogūnų;
1 / 4 puodelio kapotų pomidorų;
6 šaukštai susmulkinto aštraus Čederio sūrio;
1 žiupsnelis džiovintų bazilikų;
druska ir pipirai pagal skonį.

Gaminimas

Parenkite grilį.
Sudėkite cukinijas į puodą su vandeniu, kad jas apsemtų . Užvirkite ir virkite jas apie 5 minutes. Kai išvirs jas nusausinkite, atvėsinkite, ir perpjaukite jas išilgai. Išimkite visą minkštimą maždaug, kad liktų 5 mm minkštimo nuo žievelės. Supjaustykite visą išskaptuotą minkštimą.

Dubenyje sumaišykite cukinijos minkštimą, duonos gabaliukus, spirgučius, alyvuoges, jalapeno pipirą, žalią Čili pipirą, svogūnus, pomidorus, ir Čederio sūrį. Pagardinkit viską bazilikais, druska ir pipirais.

Cukinijos puseles prikimškit visa pasiruošta mase ir įvyniokite jas į foliją.
5. Cukinijas suvyniotas į foliją sudėkite ant grilio grotelių. Kepkite 15 – 20 min, kol suminkštės.

Gairės: Cukinijos, balta duona, kiaulienos spirgučiai, juodosios alyvuogės, jalapeno pipiras, malti svogūnai, kapoti pomidorai, druska.

Receptą atsiuntė: Valstietis.lt

Kaip mes be bulvių
Lašišos filė apelsinų sultyse
 
 
 
Maltos kiaulienos apkepas su bulvėmis

Maltos kiaulienos apkepas su bulvėmis

2 2 2 2 2

 

Svogūnus smulkiai supjaustykite ir apkepkite kartu su malta kiauliena. Įberkite druskos, pipirų. Ištirpytame...

Gairės: kiaulienos faršas, virtos bulvės, svogūnai, druska, pipirai, paprikų milteliai, sviestas, miltai, pienas, baltas vynas, grietinėlė, fermentinis sūris.

 
Guliašas su pupelėmis ir marinuotais agurkais

Guliašas su pupelėmis ir marinuotais agurkais

2 2 2 2 2

 

Jautieną supjaustykite gabaliukais ir apkepkite keptuvėje su aliejumi. Baigiant kepti sudėkite susmulkintus...

Gairės: Jautienos kumpis, virtos pupelės, marinuoti agurkai, svogūnai, pomidorų padažas, druska, pipirai, lauro lapas, miltai, grietinė, aliejus.

 
Raudonieji barščiai

Raudonieji barščiai

2 2 2 2 2

 

Į puodą suberkite šiaudeliais supjaustytus burokėlius, užpilkite keliais šaukštais sultinio,...

Gairės: sultinys, švieži kopūstai, bulvės, morkos, svogūnai, petražolės, pomidorai, miltai, sviestas, grietinė, cukrus, citrinų rūgštis.

 
Virtiniai

Virtiniai

2 2 2 2 2

 

Kiaušinius, vandenį, druską išmaišykite su nedideliu kiekiu miltų ir puse porcijos vandens (kad...

Gairės: miltai, kiaušiniai, druska, vanduo, pienas.

 
Kepti kalmarų žiedai

Kepti kalmarų žiedai

1 1 1 1 1

 

Keptuveje įkaitinti aliejų,dubenyje sumaišyti miltus,išplaktą kiaušinį, majonezą, druską,...

Gairės: Kalmarų žiedai, aliejus, miltai, majonezas, kiaušinis, juodieji pipirai, džiovintas raudonėlis, druska.

 
Įdaryti kalmarai

Įdaryti kalmarai

2 2 2 2 2

 

Išvalome kalmarus ir apviriname pasūdytame vandenyje. Pagaminame įdarą: menkės filė, svogūną ir virtus...

Gairės: Kalmarai, menkės filė, majonezas, petražolės, svogūnas, druska, česnakai, alyvuogių aliejus.

 
Paella

Paella

1 1 1 1 2

 

1. Užvirti 1 litrą vandens, sudėti abu kubelius ir palaukti kol jie ten ištirps. Tada sudėti jūros gėrybes...

Gairės: vanduo, ryžiai, krevetės, alyvuogių aliejus, menkė, česnakas, svogūnai, pomidorai, paprika, druska.

 
Šernienos troškinys

Šernienos troškinys

2 2 2 2 2

 

Šernieną supjaustome mažais gabaliukais, paprieskoniuojam ir palaikom per naktį. Mėsą apkepiname svieste,...

Gairės: Šerniena, morkos, bulvės, cukinija, druska, prieskoniai, sausas vynas.

 
Troškinti grybai su bulvėmis

Troškinti grybai su bulvėmis

1 1 1 1 1

 

Nuvalytus ir nuplaukus grybus 5-6 minutėms pamerkite į karštą vandenį. Nukoškite per kiaurasamtį....

Gairės: pievagrybiai, bulvės, grietinė, pomidorų tyrė, sviestas, aliejus, svogūnas, druska, juodieji pipirai, lauro lapai, žali krapai.

 
Įdaryti pomidorai

Įdaryti pomidorai

2 2 2 2 2

 

Nupjaukite pomidorų viršūnėles, išskobkite minkštimą, vidų pabarstykite druska ir pipirais....

Gairės: pomidorai, vištos krūtinėlė, pievagrybiai, svogūnas, pienas, miltai, fermentinis sūris, petražolės, sviestas, druska, pipirai.

 
Moliūgų apkepas

Moliūgų apkepas

1 1 1 2 2

 

Moliūgą sutarkuojame burokine tarka ir kepame keptuvėje su aliejumi kol suminkštėja. Ištriname...

Gairės: Moliūgas, varškė, kiaušiniai, manų kruopos, razinos, cukrus, vanilinis cukrus, druska, džiūvėsėliai, aliejus, grietinė.

 
Ryžiai su daržovėmis

Ryžiai su daržovėmis

1 1 1 2 2

 

Ryžius virti atskirame puode.O kol ruošiami ryžiai, daržoves supjaustyti ir troškinti keptuvėje....

Gairės: ryžiai, paprika, pievagrybiai, svogūnai, moka, brokolis, česnakas, prieskoniai, druska, pipiras.

 
Svogūnų pica

Svogūnų pica

2 2 2 2 2

 

Sviestą išlydyti ir sumaišyti su majonezu, dėti miltus, sodą ir minkyti tešlą. Ją...

Gairės: sviestas, majonezas, soda, miltai, dideli svogūnai, fermentinis sūris, krabų lazdelės, prieskoniai picai.

 
Kepta višta su džiovintais vaisiais

Kepta višta su džiovintais vaisiais

2 2 2 2 2

 

Prieš kepant, višta įtrinkite tokiu mišiniu: druska, juodųjų pipirų mišinys,...

Gairės: vista, majonezas, česnakas, druska, juodieji pipirai, alyvų aliejus, džiovintos slyvos, džiovinti abrikosai.

 
Su alumi marinuotas kiškis

Su alumi marinuotas kiškis

2 2 2 2 2

 

Išdarinėtą kiškį užpilkite alumi ir laikykite 2 dienas. Tada nusausinkite ir prismaigstykite...

Gairės: Vidutinio dydžio kiškis, rūkyti lašiniai, margarinas, druska, pipirai, sultinys, grietinėlė, alus.

 
PUSLAPIAI:
 
Į viršų