Makaronai su krevetėmis
- Ingredientai
Virtų makaronų;
400g žalių krevečių;
aliejaus kepimui;
1 vidutinio dydžio susmulkintas svogūnas;
1 susmulkinta česnako skiltelė;
100 ml balto vyno;
300 ml riebios grietinėlės;
druska;
pipirai;
poros šaukštų susmulkintų petražolių.- Gaminimas
-
Iškepkite krevetes: ant vidutinės-aukštos ugnies įkaitinkite keptuvę ir įpilkite aliejaus. Sudėkite krevetes ir kepkite apie 30-60 sekundžių ant vienos pusės. Apverskite ir kepkite tiek pat laiko ant kitos pusės. Sudėkite krevetes į padažą.
Sudėkite į padažą susmulkintas petražoles bei virtus makaronus ir patiekite.
Gairės: makaronai, krevetės, aliejus, svogūnas, baltas vynas, grietinėlė, druska, pipirai, petražolės.
Receptą atsiuntė: Valstietis.lt
|
|
Velykinis triušis
Triušieną, išmirkytą vandenyje su druska ir citrinos sultimis, išvirti su pipirais, lauro... |
PUSLAPIAI: