Makaronai su krevetėmis

Įvertinimas: 3 / 5

Ingredientai

Virtų makaronų;
400g žalių krevečių;
aliejaus kepimui;
1 vidutinio dydžio susmulkintas svogūnas;
1 susmulkinta česnako skiltelė;
100 ml balto vyno;
300 ml riebios grietinėlės;
druska;
pipirai;
poros šaukštų susmulkintų petražolių.

Gaminimas

Iškepkite krevetes: ant vidutinės-aukštos ugnies įkaitinkite keptuvę ir įpilkite aliejaus. Sudėkite krevetes ir kepkite apie 30-60 sekundžių ant vienos pusės. Apverskite ir kepkite tiek pat laiko ant kitos pusės. Sudėkite krevetes į padažą.
Sudėkite į padažą susmulkintas petražoles bei virtus makaronus ir patiekite.

Gairės: makaronai, krevetės, aliejus, svogūnas, baltas vynas, grietinėlė, druska, pipirai, petražolės.

Receptą atsiuntė: Valstietis.lt

Makaronai su krevetėmis, ikrais ir pelėsiniu sūriu
Lazanija
 
 
 
Velykinis triušis

Velykinis triušis

2 2 2 2 2

 

Triušieną, išmirkytą vandenyje su druska ir citrinos sultimis, išvirti su pipirais, lauro...

Gairės: Velykinis triušis, vyniotinis, svogūnas, druska, pienas, kiaušinis, citrina, bulvės.

 
PUSLAPIAI:
 
Į viršų