• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Marinuoti agurkėliai puikiai tinka ir kaip garnyras, ir kaip traškus užkandis. Siūlome marinato receptą, kuris tikrai sužavės. Skonis puikus, todėl gaminkite daugiau. Recepto autorė sako, kad šis marinatas puikiai tinka ne tik agurkėliams, bet ir visoms daržovėms. 

Marinuoti agurkėliai puikiai tinka ir kaip garnyras, ir kaip traškus užkandis. Siūlome marinato receptą, kuris tikrai sužavės. Skonis puikus, todėl gaminkite daugiau. Recepto autorė sako, kad šis marinatas puikiai tinka ne tik agurkėliams, bet ir visoms daržovėms. 

REKLAMA

Marinato užtenka maždaug 3-4 stiklainiams po 0,6 litro.

Reikės: agurkų, garstyčių sėklų, krapų žiedynų.

Marinatas:

600 ml. vandens, 1,5 v.š. druskos, 180 gr. cukraus, 150 ml. acto 9 %

Į švarius (geriausia - sterilizuotus) stiklainius sudedame krapus, garstyčių sėklas, agurkus. Užviriname vandenį su cukrumi ir druska, supilame actą ir dar kelias minutes paverdame.

Užpilame agurkus, palaikome 10 min., nupilame marinatą atgal į puodą, užviriname, vėl užpilame agurkus ir sandariai užsukame. Palaikome apverstus, kol atvės.

P.S. Mano pats skaniausias marinatas. Juo marinuoju visas daržoves.

Recepto šaltinis: aj-receptai.blogspot.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų