• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tinklaraštininkė Ingrida pagamino kiaulienos šašlykus, kuriuos marinavo su netikėtu deriniu: ji maišė raugintų agurkų rasalą su grietine. Pridėjo prieskonių ir dabar sako, kad tai yra idealus receptas, ieškantiems naujų skonių. 

6

Tinklaraštininkė Ingrida pagamino kiaulienos šašlykus, kuriuos marinavo su netikėtu deriniu: ji maišė raugintų agurkų rasalą su grietine. Pridėjo prieskonių ir dabar sako, kad tai yra idealus receptas, ieškantiems naujų skonių. 

REKLAMA

Taigi, jei norite kažko naujo, išbandykite ir nepasigailėsite. 

Jums reikės: 

4 kg kiaulienos sprandinės, 1 litro raugintų agurkų rasalo, 4 svogūnų, žalumos, kalendros, krapų, petražolių, 4-5 šaukštų grietinės, druskos ir pipirų pagal skonį. 

Mėsą pjaustome norimo dydžio gabalėliais, užpilame agurkų rasalu, dedame pjaustytus svogūnus, žaluma ir grietine. Pagardiname druska, pipirais, viską gerai sumaišome. 

Marinuokite 4-5 valandas. Skanaus! 

Recepto šaltinį rasite čia. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų