Sultingi šonkauliukai per pusvalandį
Virtuvės šefas Tomas Rimydis siūlo gaminti šonkauliukus ir teigia, kad toks pasirinkimas tikrai nenuvils.
Sultingus šonkauliukus paruošti galima ir tikrai greitai. Pagal šį receptą jie pavyksta minkštučiai, o kokosinis padažas suteikia skoniui intrigos.
Juos iš pradžių apdegina karamelizatoriumi ir tada troškina greitpuodyje.
Tomo receptą žiūrėkite čia:
Sultingas jautienos kepsnys
Vylius vakarienei siūlo mėsos patiekalą – steiką su „Čimičiuri“ padažu. Kaip sako Vylius, „Čimičiuri“ padažas kilęs iš Argentinos, bet jį puikiai galima pasigaminti iš lietuviškų prieskoninių žolelių.
Labai skaniam, minkštam ir sultingam kepsniui namuose nebūtinos brangios jautienos dalys. Labai skanų kepsnį galima iškepti ir iš paslėpsnio!
Vyliaus receptą žiūrėkite čia:
Greiti rududu triufeliai ala „Brigadeiros“
Laidos svečias Jonas Jonušas siūlo pagaminti triufelius. Tai itin lengvai pagaminami triufeliukai, kuriems gurmaniškos natos suteikia apvoliojimas.
Tradiciškai brigadeiros gaminami verdant saldintą kondensuotą pieną, tačiau jį pakeitus karamelizuotu kondensuotu pienu Rududu gamimino laikas ženkliai sutrumpėja!
Jono receptą žiūrėkite čia:
Išskirtinius virtuvės šefų receptus ir daugiau kulinarinių paslapčių išvyskite laidoje „La Maistas“ kiekvieną sekmadienį 9 val. per TV3.