Biskvitui: 200 g sviesto; 120 g cukraus; 2 arb. šaukštelių kepimo miltelių; 250 g miltų; žiupsnelio druskos; 3 kiaušiniai.
Įdarui: 500 g nuluptų, išvalytų obuolių, supjaustytų skiltelėmis; indelis saldinto sutirštinto pieno (385 g).
Trupiniams: 80 g miltų; 80 g cukraus; 60 g sviesto.
Minkštą sviestą išplakame iki purumo, įdedame cukraus, vėl išplakame. Įmušame kiaušinius po kiekvieno gerai išplakant. Miltus sumaišome su kepimo milteliais ir druska, persijojame ir dalimis įdedame į kiaušinių masę, maišome, kol tešla taps vienalytė. Paruoštus obuolius sumaišome su kondensuotu pienu.
Trupiniams skirtus miltus, cukrų ir minkštą sviestą sumaišome tarpusavyje, kol gausime trupinius. Kepimo formą išklojame kepimo popieriumi, joje paskirstome tešlą, ant viršaus sudedame obuolius su kondensuotu pienu ir iš viršaus pabarstome trupiniais. Kepame iki 175 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 1 val. (ar pyragas iškepęs patikriname mediniu smeigtuku).