• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tinklaraštininkė Audronė Zemenskienė, puslapio „Gamink su Audrone“ autorė siūlo vieno puodo patiekalą. Jos teigimu, pagaminti patiekalą gerokai lengviau, kai visus produktus sudedi į vieną puodą ir pašauni į orkaitę.

Tinklaraštininkė Audronė Zemenskienė, puslapio „Gamink su Audrone“ autorė siūlo vieno puodo patiekalą. Jos teigimu, pagaminti patiekalą gerokai lengviau, kai visus produktus sudedi į vieną puodą ir pašauni į orkaitę.

REKLAMA

Taigi, ji džiaugiasi gardžiu troškiniu ir receptą rekomenduoja visiems.

Reikės: 1.5 kg. kiaulienos sprandinės, bulvių ir morkų, česnako, šlakelio aliejaus, prieskoninių žolelių.

Mėsos marinatui: 2–3 v.š. pomidorų padažo ,sojų padažo, aitriosios paprikos prieskonių, 2 v.š. rudojo cukraus, šviežiai maltų juodųjų pipirų, druskos.

Gaminimo eiga:

Kiaulienos sprandinę supjausčiau gabaliukais. Marinatui skirtus produktus sumaišiau ir juo marinavau mėsą (2–3 val., galite marinuoti ir ilgiau ar gaminti iš karto).

Bulves ir morkas supjausčiau. Bulves pagardinau bulvių prieskoniais ir šlakeliu aliejaus.

Į puodo dugną įpyliau šlakelį aliejaus ir sudėjau mėsą, bulves, morkas ir neluptas česnako skilteles. Ant viršaus sudėjau nupjautus petražolių kotelius ir įpyliau stiklinę vandens.

Viskas sudėta. Beliko puodą uždengti dangčiu ir pašauti į orkaitę. Kepiau 200 laipsnių temperatūroje 50-60 min. (puodą stačiau į neįkaitintą orkaitę).

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų