Šie kotletai nustebins itin netikėtu įdaru. Bet kuris gurmanas įvertins tokį gardų patiekalą!
Prireiks: 500 gramų maltos mėsos, 500 gramų bulvių, 1-2 svogūnų, krapų, kiaušinio, 3 šaukštų džiuvėsėlių, druskos, juodųjų pipirų, kalendros, sūrio, puodelio pomidorų sulčių.
Susmulkinkite svogūnus, džiuvėsėlius. Į masę dėkite faršą, muškite kiaušinį, gardinkite žalumynais bei prieskoniais. Imkite paruoštą masę ir į jos vidų, kaip įdarą, dėkite bulvę. Formuokite kotletą.
Sudėkite suformuotus kotletus į kepimo formą, pagardinkite pomidorų sultimis, ant kiekvieno kotleto uždėkite po riekelę sūrio. Kepkite 200 laipsnių orkaitėje 30-40 minučių, kol faršas bei bulvė viduje bus pilnai iškepusi.