Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Kepiau ir kepsiu ti su žaliomis bulvėmis labai skanūs,visai šeimai ,svečiams tiko ir patiko
Aciu pabandysiu
Nieko gero. Jeigu kotletas su bulvemis, tai geriau su skania bulvių koše
Kaži kaip susmulkinti džiuvėsėlius?
@Aš Sumalti arba suratkuoti.
Man visai nepatiko. Viduryje liko skonis krakmolo. Daugiau ne gaminsiu.
Idejau žalia bulvę.....kepė ilgai......reikia apvirti!
Nesąmonė, viduje bulvės tikrai bus žalios
Esu gaminusi tikrai pasiteisino
Aš dedu tarkuortą bulvę arba ją įmaišau į faršą. Tarkio sultys labai paskanina mėsą.
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų