• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ne vienas sako, kad bene labiausiai karantino metu ilgisi kelionių. Taigi, šį kartą TV3 laida „La maistas“ pakvies į tikras kulinarines keliones. Laidos šefai Tomas ir Vylius bei svečias Marius gamins tailandietiškus, meksikietiškus ir itališkus patiekalus.

48

Ne vienas sako, kad bene labiausiai karantino metu ilgisi kelionių. Taigi, šį kartą TV3 laida „La maistas“ pakvies į tikras kulinarines keliones. Laidos šefai Tomas ir Vylius bei svečias Marius gamins tailandietiškus, meksikietiškus ir itališkus patiekalus.

REKLAMA

Laidos svečias – Marius – tinklaraščio maistokeliones.lt autorius, sako, kad labai mėgsta keliauti ir gaminti, jis turi didelę silpnybę kokybiškam ir egzotiškam maistui. Taigi, jis nukels mus į Aziją. Marius pademonstruos, kaip pagaminti tradicinę Tom Jum sriubą, kurią įkvėpė kelionės po Aziją.

Kartu su nuolatiniu laidos šefu, istorinės virtuvės žinovu Tomu Rimydžiu keliausim į spalvingąją Meksiką. Tomas dalinsis savo asmenine istorija, nes būtent nuo Meksikos virtuvės jis pradėjo savo, kaip profesionalaus šefo, kelią. T. Rimydis gamins jo vaikų labai mėgstamą čili troškinį, bet ne su įprastai naudojama jautiena, o  su vištiena, ir tradicines tacos.

Kitas nuolatinis laidos svečias Vylius prisimins išsiilgtą Italiją. Jis nustebins – gamins ne tradicinę picą ar pastą, bet lauže keps bulves ir pateiks jas su specialiu tuno ir ančiuvių padažu.

Dar daugiau patarimų ir receptų – sekmadienį 9.30 val. laidoje „La maistas“ per TV3.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų