Laidos viešnia Natalija Kurganovė, MagicMint.lt tinklaraščio autorė, „La maistas“ žiūrovams pademonstravo, kaip pasiruošti miso sriubą su krevetėmis.
„Šią sriubą mes labai mėgstame ir dažnai gaminame. Mes darome taip: paruošiame sultinį ir atskirai daug ingredientų – krevečių, kiniškų grybų ar šampinjonų, žalumynų ir t.t., tada kiekvienas šeimos narys dedasi į dubenėlį kokių nori ingredientų ir užpila juos sultiniu. Tai gaunasi tokia kaip improvizacija, žaidimas”, – pasakojo Natalija.
Pagrindiniai šios sriubos privalumai – ji greitai paruošiama, o ingredientai mažai termiškai apdorojami, taigi išlieka visi vitaminai.
Sriubos – nuo sočios bulvienės iki egzotiškos miso su krevetėmis
(29 nuotr.) Sriubos – nuo sočios bulvienės iki egzotiškos miso su krevetėmis (nuotr. Dovilės Ramoškaitės)
Sriubos – nuo sočios bulvienės iki egzotiškos miso su krevetėmis (nuotr. Dovilės Ramoškaitės)
Sriubos – nuo sočios bulvienės iki egzotiškos miso su krevetėmis (nuotr. Dovilės Ramoškaitės)
Sriubos – nuo sočios bulvienės iki egzotiškos miso su krevetėmis (nuotr. Dovilės Ramoškaitės)
Sriuba su antiena
Miso sriuba
Sriubos – nuo sočios bulvienės iki egzotiškos miso su krevetėmis (nuotr. Dovilės Ramoškaitės)
Sriubos – nuo sočios bulvienės iki egzotiškos miso su krevetėmis (nuotr. Dovilės Ramoškaitės)
Sriubos – nuo sočios bulvienės iki egzotiškos miso su krevetėmis (nuotr. Dovilės Ramoškaitės)
Sriubos – nuo sočios bulvienės iki egzotiškos miso su krevetėmis (nuotr. Dovilės Ramoškaitės)
Sriubos – nuo sočios bulvienės iki egzotiškos miso su krevetėmis (nuotr. Dovilės Ramoškaitės)
Sriubos – nuo sočios bulvienės iki egzotiškos miso su krevetėmis (nuotr. Dovilės Ramoškaitės)
Sriubos – nuo sočios bulvienės iki egzotiškos miso su krevetėmis (nuotr. Dovilės Ramoškaitės)
Sriubos – nuo sočios bulvienės iki egzotiškos miso su krevetėmis (nuotr. Dovilės Ramoškaitės)
Sriubos – nuo sočios bulvienės iki egzotiškos miso su krevetėmis (nuotr. Dovilės Ramoškaitės)
Sriubos – nuo sočios bulvienės iki egzotiškos miso su krevetėmis (nuotr. Dovilės Ramoškaitės)
Sriubos – nuo sočios bulvienės iki egzotiškos miso su krevetėmis (nuotr. Dovilės Ramoškaitės)
Sriubos – nuo sočios bulvienės iki egzotiškos miso su krevetėmis (nuotr. Dovilės Ramoškaitės)
Sriubos – nuo sočios bulvienės iki egzotiškos miso su krevetėmis (nuotr. Dovilės Ramoškaitės)
Sriubos – nuo sočios bulvienės iki egzotiškos miso su krevetėmis (nuotr. Dovilės Ramoškaitės)
Sriubos – nuo sočios bulvienės iki egzotiškos miso su krevetėmis (nuotr. Dovilės Ramoškaitės)
Sriubos – nuo sočios bulvienės iki egzotiškos miso su krevetėmis (nuotr. Dovilės Ramoškaitės)
Sriubos – nuo sočios bulvienės iki egzotiškos miso su krevetėmis (nuotr. Dovilės Ramoškaitės)
Sriubos – nuo sočios bulvienės iki egzotiškos miso su krevetėmis (nuotr. Dovilės Ramoškaitės)
Sriuba su antiena
Miso sriuba
Sriuba su dešrelėmis
Sriubos – nuo sočios bulvienės iki egzotiškos miso su krevetėmis (nuotr. Dovilės Ramoškaitės)
Sriubos – nuo sočios bulvienės iki egzotiškos miso su krevetėmis (nuotr. Dovilės Ramoškaitės)
Nuolatinis laidos šefas, grilio ekspertas Vylius Blauzdavičius, sako labiau mėgsta troškinius ar tirštesnes sriubas. Taigi, jis pasiūlė išsivirti sočią bulvienę su dešrelėmis, kurią pagardino čederio ir sūriu.
Kitas nuolatinis TV3 laidos „La maistas“ šefas, istorinės virtuvės žinovas Tomas Rimydis gamino antienos sriubą su moliūgais ir pastarnokais.
Soti bulvienė su dešrelėmis ir sūriu
Tirštų sriubų mėgėjams ši bulvienė labai patiks. Puikiai sušildo, pasotina, o kiekvienas sriubos šaukštas labai labai gardus.
Visą receptą rasite čia
Miso sriuba su krevetėmis
Labai nesudėtingai ir greitai paruošiama sriuba, kurią puikiai tinka ruošti po darbų, kai virtuvėje ilgai sukiotis jau nesinori. Sriuba gan sveika ir soti, o ingredientų kiekius kiekvienas valgytojas gali keisti pagal savo skonį - reikia tik susidėti ingredientus į dubenėlį ir užpilti sultiniu. O tuomet tik mėgautis.
Visą receptą rasite čia
Antienos sriuba su moliūgais ir pastarnokais
Šiai sriubai nereikia daug ingredientų, o ir visi reikalingi yra visiškai neįmantrūs. Labai gardi sriuba puikiai tiks rudeniškiems pietums.
Visą receptą rasite čia
REKLAMA