kalėdinis pyragas

Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „kalėdinis pyragas“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „kalėdinis pyragas“.

Receptas. Pyragas su aguonomis ir šermukšniais

INGREDIENTAI: 1 lapas sluoksniuotos tešlos (didelio) 250 gramų aguonų (paruoštos kepiniams) 3 valgomieji šaukštai uogienės (šermukšnių) 6 vienetai šermukšnių (šakelės (cukruotos kekės)) 1 vienetas kiaušinių Paruošimo laikas: Apie 1 val. Porcijų skaičius: 6 PARUOŠIMO BŪDAS: Tešlą atšildyti, iškočioti plonai. Kiaušinį išplakti, dalį palikti pyrago aptepimui, kitą dalį kartu su šermukšnių uogiene sudėti į aguonas , išmaišyti,užtepti ant tešlos lakšto.
2022-02-14

Receptas. Tortas "Kalėdų žvaigždė" ir "Mantingos" sluoksniuotos tešlos

INGREDIENTAI: 4 lapai tešlos (MANTINGA sluoksniuota) 100 gramų majonezo 50 gramų sūris (fermentinis) 1 skiltelė česnakų 1 arbatinis šaukštelis krapų (smulkinti) 75 gramai krabų ((snieginių krabų mėsa)) 7 gabalai paprikų (marinotos) šiek tiek druskos (jūros) šiek tiek pipirai (šviežiai malti) Papuošimui: 1 valgomasis šaukštas ikrų (iš jūros dumblių) Paruošimo laikas: Apie 1 val.
2022-02-13

Receptas. Tortas "Apsnigta trobelė" su "Mantingos" sluoksniuota tešla

INGREDIENTAI: 1 pakelis tešlos (MANTINGA sluoksniuota) Įdarui: 500 gramų vyšnių (konservuotos arba šaldytos) 120 gramų cukraus pudros 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus 1 valgomasis šaukštas brendžio Glajui: 700 gramų grietinės ( 30 %) 250 gramų cukraus pudros Papuošimui: šiek tiek šokoladas šiek tiek šokoladas Paruošimo laikas: Apie 30 min.
2022-02-10

Rekomenduoja išbandyti šį kalėdinį pyragą: nustebinsite visą šeimyną

Gražiausios metų šventės jau čia pat, todėl dar nežinantiems, ką saldaus patiekti ant Kalėdų stalo, TV3 televizijos laidos „Gardu Gardu“ šefas Gediminas Endriukaitis turi pasiūlymą. Laidoje jis parodė, kaip pasigaminti mielinį pyragą „Babka“ su aguonų įdaru.
2021-12-20

Kalėdinis meduolis

Ingredientai: 100 g sviesto 180 g cukraus 1 a.š. vanilinio cukraus 2 kiaušiniai 150 g medaus 1/2 indelio grietinės 350-400 g miltų 1 šaukštas karčios kakavos 2-3 a.š. prieskonių mišinio iš: kvapniųjų pipirų, gvazdikėlių, kalendros, cinamono, tarkuoto muskato. Gaminimas: Sviestą išlydyti, išmaišyti su cukrumi, įdėti du trynius, supilti išlydytą medų, sudėti grietinę, išmaišyti ir po truputį berti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Gale įberti kakavą ir prieskonių mišinį.
2012-12-22

Purus citrininis pyragas

Sudėtinės dalys 100 g minkšto sviesto 100 g cukrus Žiupsnis druskos 1 šaukštas tarkuotos citrinos žievelės 2 dideli kiaušiniai 150 g kvietinių miltų 30 g krakmolo 2 šaukšteliai kepimo miltelių 8 šaukšteliai citrinų sulčių 80 ml pieno Šiek tiek šafrano Citrinos sulčių ir cukraus pudros papuošimui Gaminimas: Minkštą sviestą su cukrumi, žiupsneliu druskos ir nutarkuota citrinos žievele išplakti mikseriui iki vientisos purios balsvos masės (užtruks apie 4-5min.
2012-12-21

Kalėdinis džiovintų greipfrutų pyragas

Kalėdinis pyragas gyvenimui pasisaldinti. INGRIDIENTAI: Džiovinti greipfrutai džiovinti, 100 gr. Likeris (egzotiškų vaisių) arba sirupas, 50 gr. Kiaušiniai, 4 vnt. Kefyras, 500 gr. Kvietiniai miltai, 500 gr. Cukrus, 250 gr. Vanilinis cukrus, 1 šaukštelis Sviestas arba margarinas (kepimui), 150 gr. Kepimo milteliai, 2,5 šaukštelio Pyrago glajui reikės: Sviesto, 25 gr.
2009-12-14

Nuostabusis morkų pyragas

Tiems, kurie nesiryžta kepti morkų pyrago. Skonis nuostabus. Jums reikės: 150 gr cukraus, 1 kiaušinio, 1 šaukšto margarino/sviesto, 200 gr miltų, 300 gr smulkiai tarkuotų morkų, 1 šaukštelis sodos. Paruošimas Kiaušinį išsukite su cukrumi ir sudėkite tarkuotas morkas (geriausiai tarkuoti bulvių tarkute). Masę išmaišykit ir dėkite margariną - dar kartą viską išmaišykite. Paskui į masę pilkite miltus ir truputėliu acto gesintą sodą.
2009-11-15

Varškės keksas su šokolado gabaliukais

Puikiai tiks sekmadienio stalui. Reikės: 110g sviesto; 220g varškės; 250ml cukraus; 2 kiaušinių; 1 a.š. vanilės 280g miltų; 1,5 a.š. kepimo miltelių; 1/4 a.š. druskos; 60ml pieno; 160-200g šokolado gabaliukų; Viršui pabarstyti: 2-3 v.š. cukraus; 1 a.š. cinamono; 2-3 v.š. smulkintų riešutų. Paruošimas Išplakti minkštą sviestą, varškę, cukrų ir kiaušinius iki vientisos kreminės masės. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir dėti į kiaušinių masę.
2009-11-08
Į viršų