REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 10
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Atšildytas ar konservuotas vyšnias (be kauliukų) sumaišyti su cukrumi, baniliniu cukrumi ir šaukštu brendžio. Palikti valandai pastovėti.
- Sluoksniuotą tešlą atšildyti, ištiesti ant stalo ir supjaustyti maždaug 4 -5 cm pailgomis juostelėmis. Į kiekvieną juostelę pask;leisti vyšnių įdarą ir užspausti kraštelius. Vamzdelius kepti įkaitintoje iki 200 °C temp. orkaitėje apie 20 min.
- Grietinė ir cukrų išplakti plaktuvu iki standumo.
- Atvėsusius vyšnių vamzdelius "klijuoti" su paruošta glazūra ir daryti namelį. Viršų pabarstyti tarkuotu šokoladu.
Skanaus.
REKLAMA