Paruošimas
Kiaušinį išsukite su cukrumi ir sudėkite tarkuotas morkas (geriausiai tarkuoti bulvių tarkute). Masę išmaišykit ir dėkite margariną - dar kartą viską išmaišykite. Paskui į masę pilkite miltus ir truputėliu acto gesintą sodą. Paruoštą pyrago masę pilkite į kepimo skardelę, pateptą trupučiu sviesto, kepkite apie 25 min. Pastebėjimas: pyragą dėkite į gilesnę skardelę, nes jis labai iškyla, pasidaro purus.
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
Tiems, kurie nesiryžta kepti morkų pyrago. Skonis nuostabus.
Jums reikės: 150 gr cukraus, 1 kiaušinio, 1 šaukšto margarino/sviesto, 200 gr miltų, 300 gr smulkiai tarkuotų morkų, 1 šaukštelis sodos.
Tiems, kurie nesiryžta kepti morkų pyrago. Skonis nuostabus.
Jums reikės: 150 gr cukraus, 1 kiaušinio, 1 šaukšto margarino/sviesto, 200 gr miltų, 300 gr smulkiai tarkuotų morkų, 1 šaukštelis sodos.
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą