Amerikietiškai skrudinti vištienos gabaliukai
- Ingredientai
400-500 g vištienos krūtinėles filė;
pakelis šaldytų bulvyčių fri;
porą šaukštelių alyvuogių aliejaus;
žiupsnelis vištienos prieskonių;
druskos ir pipirų.Padažui:
Porą šaukštelių neriebaus majonezo;
porą šaukštelių pomidorų padažo;
skiltelė česnako.- Gaminimas
-
Vištienos krūtinėlę supjaustome kubeliais. Pabarstome prieskoniais. Palaukiame apie 10-15 min, kol prieskoniai įsigers. Tuomet į įkaitiną keptuvę suberiame vištienos kubelius ir kepame apie 10 min, kol vištiena apskrus.
Atšildytas bulvytes fri suberiame į įkaitintą keptuvę. Kepame apie 15 min, kol bulvytės apskrus. Tuomet gausiai pabarstome druska.
Padažas:
Neriebų majonezą ir pomidorų padažą sumaišome. Įspaudžiame skiltelę česnako.
Gairės: Amerikietiškai skrudinti vištienos gabaliukai, bulvytės fri, alyvuogių aliejus, druska, pipirai, majonezas, pomidorų padažas, česnakas.
Receptą atsiuntė: Valstietis.lt
|
|

Vištienos kepsnys ''ZARA''





Vištienos file supjaustome juostelėmis, pamarinuojame su vištienos prieskoniais. Daržoves susmulkiname... |

Įdarytos vištienos kulšelės su faršu





Išimti iš vištienos kulšių kaulą ir į jo vietą prikimšti suprieskoniuotą... |

Žuvies filė ,,pataluose"





Pirmiausia pasiruošti žuvies filė. ištrinti su prieskoniais.Kokius rinktis - jau priklauso nuo jūsų.... |

Pievagrybių užkepėlė





Keptuvėje pakepiname paprieskoniuotą maltą mėsą, smulkintus svogūnus, česnakus ir smulkiai tarkuotą morką. Dar... |

Daržovės su mėsa ir traškia sūrio plutele





Mėsą supjaustome nedideliais gabalėliais ir dedame į skardą, apšlakstome trupučiu aliejaus ir pabarstome... |

Kalakutiena su daržovėmis





Kalakuto ketvirtį apibarstyti paukštienos prieskoniais be druskos, įspausti porą skiltelių česnako ir... |

Atominis troškinys





Išverdamos pupelės, nuskutamos morkos, nulupami česnakai. Morkos pjaustomos griežinėliais, jeigu morka... |

Troškinti vištų skrandukai





Vištų skrandukus išverdame (verdant galima dėti vegetos, pipirų žirnelių ir kelis lauro lapelius).... |

Lydekai paliepus





Upėtakį suprieskoniaujam su žuvies prieskoniais sumaišytais su žiupsneliu juodųjų ir kvepiančiųjų pipirų, bei... |

Kepta menkė tešloje





Menkė supjaustoma gabalėliais ir ištrinama prieskoniais, bei česnaku. Kiaušiniai išplakami,... |

Namie kepta pica





Sviestą išlydome, visus produktus suminkome ir iškočiojame norimą pagrindą. Ant iškočioto picos... |

Pica "Havajų"





Užsiminkome mielinę tešlą ir paliekame, kad pakiltų. Tada ją perminkome ir plonai iškočioję dedame į... |

Bulviniai blynai su dešrelėm





Nuskutus ir bulves įpilti pusę stiklinės pieno, įdėti prieskonius, kiaušinį. Dešreles supjaustyti... |

Klasikinis čenakas





Supjaustykite mėsą ir daržoves kubeliais ir paprieskoniuokite mėgiamais prieskoniais. Į indelį dėkite po lauro lapą,... |

Apelsinų skonio upėtakis





Sumaišyti visus marinatui skirtus produktus, išskyrus aliejų, ir pavirti. Kai šiek tiek... |