Vištienos ir daržoviu troškinys
- Ingredientai
1 brokolis;
bulvės;
1 skiltelė česnako;
1 kalafijoras;
krapai;
petražolės;
5 morkos;
1 svogūnas arba poras;
4 vakuoti arba rauginti agurkai;
vištienos krūtinėlė.- Gaminimas
-
Į kubeliais supjaustytą vištieną dedame šaukštą majonezo, bei vištienos prieskonių. Tada vištieną paskirstome skardoje. Ant vištienos dedame kalafijorą ir brokolį (nereikia smulkiai pjaustyti), bei supjaustytą agurką. Ant viršaus svogūną arba pora smulkiai pjaustytą, bei pabarstyti petražolėmis ir krapais. Kubeliais supjaustytas bulves apibarstyti druska ir pipirais, išmaišyti ir vėl dėti sluoksnį. Morkas sutarkuoti per burokinę tarką ir uždėti ant bulvių. Paruošus kečupo, majonezo bei česnako masę užtepti ant morkų. Visus produktus dedame sluoksniais. Pašauname i orkaite ir 200-220 laipsnių keptuvėje kepame, kol iškeps vištiena. Galima baigiant kepti ant viršaus užtarkuoti lydyto sūrio.
Gairės: brokolis, bulvės, česnakas, kalafijoras, krapai, petražolės, morkos, svogūnas, poras, rauginti agurkai, Vištienos krutinėlė.
Receptą atsiuntė: Mama.lt
|
|
Įdarytos vištienos kulšelės su faršu
Išimti iš vištienos kulšių kaulą ir į jo vietą prikimšti suprieskoniuotą... |
Žuvies filė ,,pataluose"
Pirmiausia pasiruošti žuvies filė. ištrinti su prieskoniais.Kokius rinktis - jau priklauso nuo jūsų.... |
Pievagrybių užkepėlė
Keptuvėje pakepiname paprieskoniuotą maltą mėsą, smulkintus svogūnus, česnakus ir smulkiai tarkuotą morką. Dar... |
Daržovės su mėsa ir traškia sūrio plutele
Mėsą supjaustome nedideliais gabalėliais ir dedame į skardą, apšlakstome trupučiu aliejaus ir pabarstome... |
Kalakutiena su daržovėmis
Kalakuto ketvirtį apibarstyti paukštienos prieskoniais be druskos, įspausti porą skiltelių česnako ir... |
Atominis troškinys
Išverdamos pupelės, nuskutamos morkos, nulupami česnakai. Morkos pjaustomos griežinėliais, jeigu morka... |
Troškinti vištų skrandukai
Vištų skrandukus išverdame (verdant galima dėti vegetos, pipirų žirnelių ir kelis lauro lapelius).... |
Lydekai paliepus
Upėtakį suprieskoniaujam su žuvies prieskoniais sumaišytais su žiupsneliu juodųjų ir kvepiančiųjų pipirų, bei... |
Kepta menkė tešloje
Menkė supjaustoma gabalėliais ir ištrinama prieskoniais, bei česnaku. Kiaušiniai išplakami,... |
Namie kepta pica
Sviestą išlydome, visus produktus suminkome ir iškočiojame norimą pagrindą. Ant iškočioto picos... |
Pica "Havajų"
Užsiminkome mielinę tešlą ir paliekame, kad pakiltų. Tada ją perminkome ir plonai iškočioję dedame į... |
Bulviniai blynai su dešrelėm
Nuskutus ir bulves įpilti pusę stiklinės pieno, įdėti prieskonius, kiaušinį. Dešreles supjaustyti... |
Klasikinis čenakas
Supjaustykite mėsą ir daržoves kubeliais ir paprieskoniuokite mėgiamais prieskoniais. Į indelį dėkite po lauro lapą,... |
Apelsinų skonio upėtakis
Sumaišyti visus marinatui skirtus produktus, išskyrus aliejų, ir pavirti. Kai šiek tiek... |
Aštri mėsytė
Nuskutame morkas ir bulves ir supjaustome norimo dydžio gabaliukais. Aš morkas pjausčiau juostelėmis, o... |