Kotletai su grybais ir česnakais

Įvertinimas: 0 / 5

Ingredientai

3 skiltelės česnako;
druska;
pipirai;
džiovintas raudonėlis;
3 šaukštai džiuvėsėlių;
karis;
1 kiaušinio trynys;
1 šaukštas krakmolo;
300 g maltos mėsos;
100 g pievagrybių.

Gaminimas

Į faršą įmaišyti kiaušinio trynį, krakmolą, prieskonius ir džiūvėsėlius. Pastarųjų gali prireikti ir daugiau. Tai priklauso nuo mėsos šlapumo laipsnio. Susmulkiname česnako skilteles ir pievagrybius. Viską sumaišome su mėsos mase. Iš tešlos darome kotletukus ir apvoliojame džiūvėsėliuose. Kepti ant žemos temperatūros įkaitintame aliejuje keptuvėje, kol gražiai apskrus. Patiekti su majonezo, pomidorų padažo ir smulkintų prieskoninių žolelių padažu.

Gairės: česnakas, druska, pipirai, džiovintas raudonėlis, džiūvėsėliai, karis, kiaušinio trynys, krakmolas, malta mėsa, pievagrybiai.

Receptą atsiuntė: Mama.lt

Guliašas pagal mamą
Debesėliai
 
 
 
Velykinis triušis

Velykinis triušis

2 2 2 2 2

 

Triušieną, išmirkytą vandenyje su druska ir citrinos sultimis, išvirti su pipirais, lauro...

Gairės: Velykinis triušis, vyniotinis, svogūnas, druska, pienas, kiaušinis, citrina, bulvės.

 
PUSLAPIAI:
 
Į viršų