Pyragas su pudingu ir persikais
- Ingredientai
2 kiaušiniai;
100 g cukraus;
1 šaukštelis vanilinio cukraus;
100 g sviesto;
1 šaukštelis kepimo miltelių;
200 g miltų;
1 pakelis pudingo;
200 g konservuotų persikų.- Gaminimas
-
Kiaušinius, cukrų ir vanilinį cukrų išplakite kartu, sudėkite sviestą (jį pirmiau išlydome), įmaišykite kepimo miltelius ir miltus. Gautą tešlą sudėkite į riebalais pateptą skardą. Paruoškite įdarą: pudingo miltelius išleisti su trupučiu šalto pieno ir supilti į likusį, užvirintą su cukrumi pieną ir maišant kaitinti iki kol sutirštės. Gauta pudingą supilti ant tešlos, sujaustyti ir uždėti ant viršaus persikus ir kepti įkaitintoje orkaitėje 180°C apie 20 min.
Gairės: kiaušiniai, cukrus, vanilinis cukrus, sviestas, miltai, kepimo milteliai, pudingas, konservuoti persikai.
Receptą atsiuntė: Valstietis.lt
|
|

Tortas keptuvejė





Visus produktus gerai sumaišyti. Padalinti į 8 dalys. Iškočioti pagal keptuvės dugną. Kepti iš... |

Šokoladiniai pyragaičiai su karšto šokolado įdaru





Orkaitę įkaitinti iki 150 laipsnių temp. Miltus, cukraus pudrą, maltus migdolus sumaišyti viename... |

Kokosiniai keksai





Orkaitę įkaitinkite iš anksto iki 200 laipsnių. Į dubenį išsijokite miltus, kepimo miltelius ir... |

Obuolinis čatnis





Supjaustykite obuolius bei pomidorus riekelėmis ir sudėkite į keptuvę storu dugnu. Tada įdėkite cukrų, datules,... |

Įdaryti obuoliai





Nedideliais kubeliais susipjaustome vištienos filė, ją šiek tiek pasūdome, užberiame baziliko ir... |

Ledai tik suaugusiems





Smulkintus riešutus šiek tiek pakepinti keptuvėje, berti 20 g cukraus ant riešutų ir... |

Namuose gaminti grietininiai ledai





Atšaldytame dubenyje sumaišykite cukrų, druską ir pieną. Įdėkite kiaušinių trynius ir... |

Saldūs bulviniai kleckučiai





Bulves sugrūsti ir sudėti kitus produktus: jogurtą, cukrų, druską, aguonas, trynį ir miltus. Beje, pastarųjų gali... |

Trupininis pyragas





Sviestą ištirpinti, įdėti cukrų, maišyti ant silpnos ugnies, kol ištirps, nebekaitinti.... |

Aviečių džemas





Avietes ir vandenį verdame apie 30 minučių, tuomet suberiame cukrų ir dar verdame 30 minučių. Pilstom į stiklainius. |

Vaisių tortas





Cukrų sumaišykite su kakava ir krakmolu. Kiaušinių trynius gerai ištrinkite, o baltymus... |

Valentino medaus tortas





Kiaušinius, medų, cukrų, sviestą sudedame į didesnį dubenį ir 15 min., vis pamaišydami, kaitiname ant... |

Valentiniškas varškės pyragas





Varškę ištrinti iki vientisos masės, pridėti razinų ar kt. džiovintų vaisių Dėti į sviestu... |

Tiramisu





Pirmiausia atskirti kiaušinių baltymus nuo trynių. Trynius su cukrumi plakti iki šviesios... |

Vaisių ir želė iešmeliai





Želė, kivį ir obuolį supjaustome plonomis riekelėmis, tuomet su širdelės formele (šią formelę puikiai... |