Iškylautojų šonkauliukai
- Ingredientai
1 kg šonkauliukų;
2 dideli apelsinai;
1 citrina;
1 svogūno galvutė;
nedidelė česnako skiltelė;
1 obuolys;
po 2 arb. šaukštelius baziliko ir itališkų žolelių prieskonių;
1 valg. šaukštas jautienos prieskonių;
3-4 lauro lapai;
truputis muskato riešuto;
1/2 arb. šaukštelio raudonėlio;
1 valg. šaukštas druskos.- Gaminimas
-
Apelsinus, citriną, svogūną ir obuolį supjaustyti skiltelėmis, šonkauliukus supjaustyti norimo dydžio gabaliukais ir viską gerai išmaišyti kartu su prieskoniais. Palikti vėsiai per naktį. Galima kepti ant grotelių kitos dienos popietę ar vakare.
Gairės: Šonkauliukai, apelsinai, citrina, svogūno galvutė, česnako skiltelė, obuolys, bazilikas, jautienos prieskoniai, lauro lapai, muskato riešutas, druska.
Receptą atsiuntė: Valstietis.lt
|
|
Velykinis triušis
Triušieną, išmirkytą vandenyje su druska ir citrinos sultimis, išvirti su pipirais, lauro... |