Pomidorai tešloje
- Ingredientai
3 dideli pomidorai;
0,5 stiklinės miltų;
apie 150 g fermentinio arba parmezano sūrio;
2 kiaušiniai;
1 šaukštelis džiovinto baziliko;
pipirai;
druska.- Gaminimas
-
Pomidorus supjaustome storais ritinėliais. Kiaušinius išplakame. Atskirame dubenėlyje sumaišome sutarkuotą fermentinį sūrį, baziliką, pipirus ir druską. Kiekvieną pomidoro ritinėlį apvolioti miltuose, kiaušinių plakinyje ir paruoštame mišinyje. Pomidorus sudėti į grilį. Kepti iš abiejų pusių,kol įgaus aukso atspalvį.
Gairės: pomidorai, miltai, fermentinis sūris, kiaušiniai, džiovintas bazilikas, pipirai, druska.
Receptą atsiuntė: Valstietis.lt
|
|
Velykinis triušis
Triušieną, išmirkytą vandenyje su druska ir citrinos sultimis, išvirti su pipirais, lauro... |
PUSLAPIAI: