Lašišos filė apelsinų sultyse
- Ingredientai
600 g lašišos;
vieno apelsino sulčių;
2 šaukštai rudojo cukraus;
2 šaukštai augalinio aliejaus;
1 šaukštas sojų padažas;
1 šaukštas kalendros milteliai.Padažas:
100 g ananasų minkštimo;
100 g meliono;
vienas šviežias jalapeno pipiras;
1 šaukštas raudonųjų vynuogių acto.- Gaminimas
-
Lašišos filė supjaustyti į 4 dalis. Į indą supilti apelsinų sultis, cukrų ir sojos padažą, maišyti kol ištirps cukrus, tada įdėti sviestą ir kalendrą, viską gerai išmaišyti, įdėti pjaustytą lašišos filė, įpilti 2 šaukštus aliejaus ir sandariai uždarius palaikyti 10 minučių.
Padažui paruošti, reikia supilti visus padažo ingredientus į maišytuvą, ir nustačius didžiausią greitį viską sumaišyti.
Labai gerai įkaitinus groteles, lašišos filė kepti tolygiai iš abiejų pusių, kol gerai apskrus.
Patiekite keptus gabaliukus su užpiltu padažu.
Gairės: lašiša, apelsinų sultys, rudasis cukrus, augalinis aliejus, sojų padažas, kalendros milteliai, ananasų minkštimas, melionas.
Receptą atsiuntė: Valstietis.lt
|
|

Greiti vištienos blyneliai





Vištieną supjaustyti kubeliais, sumaišyti su prieskoniais, kiaušiniu, majonezu, krakmolu.... |

"Raudoni ryžiai"





Krūtinėlę supjaustome mažais gabaliukais, apibarstome prieskoniais, dedame šiek tiek druskos arba sojos... |

Makaronai su lašiša





Makaronus išverdame, kol verda makaronai susipjaustome lašišą ir krapukus. Išvirtus... |

Stirniena su spanguolėmis ir bananais





Mėsa supjaustoma piršto storumo gabalėliais, pamaigoma ar šiek tiek pamušama. Pabarstomi druska... |

Ypatingai traški pica





Pirmiausia pasiruošiame tešlą: Mieles sumaišyti su cukrumi ir šiltu vandeniu. Miltus... |

Kiauliena korėjietiškai





Mėsą supjaustyti stambiais gabaliukais (kaip šašlykui). Svogūną supjaustyti pusžiedžiais, česnaką... |

Gardusis žuvies patiekalas





Žuvies file supjaustome ir palaikome su prieskoniais. Žuvį galima vartoti kokią jus mėgstate. Kiaušinius... |

Netradicinė lydeka





Didelę lydeką nuskusti, nenupjovus galvos išimti mėsą. Iš jos išrinkti kaulus, sumalti su piene... |

Varškės apkepas





Viską išmaišyti. Kepimo formą patepti sviestu ir apibarstyti džiūvėsėliais. Supilti visą masę ir kepti... |

Cannelloni su pomidorų ir paprikų padažu





Keptuvėje pakepinti faršą, kepinant įdėti druskos, pipirų, česnakų pagal skonį. Faršą būtina... |

Bulvinė pica





Nusiskutame bulves, sutarkuojame burokine tarka. Daktariška dešrą, svogūną taip pat susitarkuojame... |

Švelni vištiena su levandų medumi





Supjaustyti vištienos krūtinėlę kubeliais ir sudėti į paprastą puodą. Užberti mėsos ir Indijos kario... |

Troškinti kopūstai pomidorų padaže





Paragauti ar nėra per rūgštūs kopūstai, jei rūgštūs, tuomet šaltu vandeniu pora kartų... |

Išvirkštiniai balandėliai





Išsivirti ryžių viena maišelį (naudoti ryžius maišelyje), bet pilnai nedavirti! Paruošti... |

Voveraitės grietinės padaže





Nuvalytas ir supjaustytas voveraites įmesti į puodą su vandeniu, aliejumi, svogūnu ir virti ant mažos ugnies.... |