• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ketvirtadienį žinomi kauniečiai ir maisto gurmanai šventė antrąjį Kauno restorano „Dia“ gimtadienį. Kviestinei publikai buvo pristatytas naujas valgiaraštis. VIP svečiai turėjo progą savo skonio receptorius nustebino įvairiausiais valgiais – skanavo fazanų, austrių, omarų ar net japoniškos Kobės (Wagyu) jautienos.

29

Ketvirtadienį žinomi kauniečiai ir maisto gurmanai šventė antrąjį Kauno restorano „Dia“ gimtadienį. Kviestinei publikai buvo pristatytas naujas valgiaraštis. VIP svečiai turėjo progą savo skonio receptorius nustebino įvairiausiais valgiais – skanavo fazanų, austrių, omarų ar net japoniškos Kobės (Wagyu) jautienos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Svečiams taip pat buvo pasiūlyta šampano degustacija, kurią vedė solmeljė, maisto ir gėrimų tinklaraštininkė Urtė Mikelevičiūtė. Gerą nuotaiką gimtadienio vakarėlyje kūrė garsus didžėjaus Modestos Švobos-Rembo grojama moderni muzika bei atlikėjos Aistės Tomkevičiūtės muzikinis pasirodymas.

REKLAMA

 

Mažai kas šalyje nežino antrus metus Kauno gurmanus ir miesto svečius džiuginančio, aukščiausios klasės Prancūzijos, Italijos, Japonijos, Tailando, Indijos ir kitų kraštų virtuvių įkvėpto restorano „Dia“, kuris šiandien, rugsėjo 21-ąją švenčia savo 2-ąjį gimtadienį.

REKLAMA
REKLAMA

Žodį „dia“ išvertę iš lotynų kalbos gausime lietuvišką atitikmenį „diena“. Ir tikrai – šiame restorane smagu praleisti visą dieną: pietauti su kolegomis, užsukti vyno taurei su desertu ar ilgai vakaroti su bičiuliais ir skanauti nuostabiai paruoštus valgius iš meniu, kuris keičiasi kelis kartus į metus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Maisto ir vyno žinovai šį restoraną vertina itin palankiai, nes ši vieta vos atsidariusi išsiskyrė ne tik maisto kokybe ir gausiu gėrimų pasirinkimu, bet ir savo stiliumi: šiuolaikišku, jaukiu ir subtiliai prabangiu interjeru, kuris sukuria harmoningą aplinką.

Virtuvės meistrų komandai vadovauja įspūdingą darbo patirtį užsienyje sukaupęs kaunietis šefas Edgaras Rutkauskas. Ant stalų lankytojams čia kas kartą patiekiami valgiai, ruošiami iš kruopščiai atrinktų šviežių sezoninių daržovių, geriausios kokybės lietuviškų ūkių mėsos ir žuvies. Dalis aukščiausios rūšies produkcijos į restoraną atkeliauja iš Brazilijos, Argentinos, Airijos.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų