urtė mikelevičiūtė
Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „urtė mikelevičiūtė“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „urtė mikelevičiūtė“.
SPA vakarėlis Birštone: kas geriausiai atpalaiduoja žinomus šalies žmones?
Norint pasimėgauti poilsio akimirkomis, nebūtina vykti į pajūrį. Pietų Lietuvoje žaliuojantis Birštonas turi tai, kuo gali didžiuotis visa Lietuva – pačius tikriausius SPA malonumų namus, į kuriuos pasilepinti atvyksta ir garsūs šalies pramogų bei verslo veidai.
Birštono miestas žavi ramybe ir miško gaiva.
Vilnių užbūrė jau tradicija tapusi „Baltoji vakarienė“: pritraukė ir garsių veidų
Yra viena šventė, kuri nepaiso valstybių sienų, jau tradiciškai Lietuvoje simbolizuoja vasaros pabaigą ir jos nuostabų grožį, puošia miestą – tai daugiausiai žmonių suburiantis, įspūdingasis piknikas „Le Dîner en Blanc“.
Le Dîner en Blanc – tai įspūdingas piknikas mieste, jau daugiau nei 30 metų vykstantis visame pasaulyje: nuo Paryžiaus iki Niujorko, nuo Los Andželo iki Singapūro. Išskirtinio
Prancūzijoje gimusio renginio kodas – balta spalva, elegancija ir geras skonis.
Meiliai nusiteikę Bareikis ir Stonkuvienė dalyvavo naujo baro atidaryme: demonstravo elegantišką įvaizdį
Visą gyvenimą trokštantys kažkam vadovauti dabar šią savo svajonę gali išpildyti su kaupu – sostinės populiariausioje linksmybių gatvėje atidarytas išskirtinio maisto ir gėrimų pub’as „Dirigentai“. Kiekvieno apsilankusiojo rankoje dirigento lazdelė pavirs į burtų, kurios mostelėjimui paklūs geriausi šio baro barmenai ir padavėjai, akimirksniu išpildysiantys visas gastronomines svajones, rašoma pranešime spaudai.
Baro atidaryme – būrys garsenybių: tviskėjo prabanga
Vilniaus senamiestyje penkių žvaigždučių verslo klasės viešbutis „Radisson Blu Royal Astorija“ savo istoriją kuria daugiau nei 20 metų. Trečiadienio vakarą jis atvertė dar vieną puslapį – išskirtinei publikai buvo pristatytas naujas, šiuolaikiškas baras ir autentiškas vyno rūsys, kuriame išlikę senieji sostinės akmenys ir plytinių arkų skliautai, rašo pranešime spaudai.
Radzevičiaus gimtadienį žvaigždės pasitiko prie puodų: rodė savo sugebėjimus
Pavasarišką antradienio popietę Vilniaus Žvejų gatvės ČIOP ČIOP kulinarijos studiją užtvindė žinomi žmonės, atsiliepę į Vytaro Radzevičiaus kvietimą praleisti vakarą drauge, naujai įrengtoje virtuvėje, rašoma pranešime spaudai.
Šaulytė numetė svorio: atsikratė L dydžio
Antradienio vakarą itališka dvasia alsuojantis restoranas „La pasta“ atšventė antrąjį gimtadienį, rašoma pranešime spaudai. Renginio nepraleido ir daugybė sveikai gyventi besistengiančių žinomų žmonių, mat čia pristatytas naujasis, sveikesnis meniu.
Skaniai pavalgyti Vilniuje – misija įmanoma: žinovė atskleidė mėgstamas vietas
Kalbėti apie maistą visuomet smagu, tačiau dar maloniau – jį ragauti. Būtent tai kiekvieną dieną ir daro maisto ir vyno žinovė, tinklaraštininkė, restoranų konsultantė ir dėstytoja Urtė Mikelevičiūtė. Moteris besilankydama tiesioginėje tv3.lt diskusijoje pasidalijo savo įžvalgomis apie maisto bei restoranų tendencijas, taip pat išskyrė vietas, kur būtų galima skaniai pavalgyti. Urte, kaip keitėsi restoranų mados per pastarąjį dešimtmetį? Jos keitėsi intensyviai.
Diskusija gyvai: restoranų ir patiekalų mados – kas turėtų būti kiekvieno virtuvėje?
Artėjant šiltajam metų laikui restoranai ir kavinės suskuba atnaujinti savo valgiaraščius ir pristatyti sezono naujienas. Kas turėtų atsirasti kiekvieno virtuvėje ir kokios mados bei tendencijos vyraus artimiausią sezoną? Naujienų ir pramogų portalo tv3.lt studijoje šiandien 15 val. svečiuojasi vyno ir maisto žinovė, tinklaraštininkė ir restoranų konsultantė Urtė Mikelevičiūtė.
Ypatingame festivalyje sostinėje – ir retai viešumoje matomos gražiausios Lietuvos poros
Trečiadienio vakarą sostinėje prasidėjo gastro festivalis „Smidrų festas“. Naujamiesčio rajone veikiančiame turguje „Uptown Bazaar“ vilniečiai ir miesto svečiai keturias dienas galės skanauti patiekalus iš smidrų. Festivalio organizatoriai intriguoja – neįprastų ir netikėtų skonių čia atras ir didžiausi maisto gurmanai. Renginio nepraleido ir gurmaniškiems skoniams neabejingos garsenybės.
Be mylimojo į renginį atvykusi S. Starkutė: namie užtenka vienos žvaigždės
Kviestinė publika trečiadienio vakarą rinkosi į tortų, pyragų, keksiukų ir pyragėlių karalystę. Jau iš tolo suvilioti gardžių kvapų žinomi žmonės rikiavosi ant raudonojo kilimo ir pirmą kartą žengė pro „Tortinės“ duris. Naujoje desertinėje visi jie turėjo galimybę paragauti žiemos tortų kolekcijos. Svečiai buvo kviečiami prisijungti ir prie atviros saldėsių gamybos serijos. O atidarymo kulminacija tapo torto kirtimas kardu, imituojantis simbolinį atidarymo juostos kirpimą.
REKLAMA
REKLAMA
Prabangiame grožio salone garsios moterys ryžosi pokyčiams – įvertinkite
Japoniškas stilius, estetika ir subtili prabanga – toks interjeras supa sostinėje įkurto grožio salono „Yumi“ klientus, kurie čia atranda viską, ko reikia jų grožio ir geros savijautos puoselėjimui. Profesionalių meistrų grožio vilionėms neatsispyrė, ir šiame salone įvairias procedūras pamėgo, iš televizijos ekranų ir žurnalų puslapių puikiai pažįstamos garsios šalies moterys.
Žinomi kauniečiai savo skonį lavino gurmaniškame restorane
Ketvirtadienį žinomi kauniečiai ir maisto gurmanai šventė antrąjį Kauno restorano „Dia“ gimtadienį. Kviestinei publikai buvo pristatytas naujas valgiaraštis. VIP svečiai turėjo progą savo skonio receptorius nustebino įvairiausiais valgiais – skanavo fazanų, austrių, omarų ar net japoniškos Kobės (Wagyu) jautienos. Svečiams taip pat buvo pasiūlyta šampano degustacija, kurią vedė solmeljė, maisto ir gėrimų tinklaraštininkė Urtė Mikelevičiūtė.
Garsenybės atskleidė, kaip pasigaminti paprastų, bet originalių tuno patiekalų
Ketvirtadienio popietę sostinės „Habit“ restorane gero maisto mylėtojai rinkosi į tikrą tuno fiestą. Visi jie mokėsi, kaip nesudėtingai, greitai ir šiuolaikiškai paruošti žuvies karaliumi tituluojamo tuno patiekalų. Tuno sumuštinių fiestoje netrūko ne tik muzikos ir geros nuotaikos, bet ir naudingų profesionalo patarimų.
Praktiniai patarimai, kaip atskirti gerą restoraną nuo prasto
Lietuvoje sparčiai daugėjant restoranų darosi sunku atskirti, kuri vieta – išties gera ir verta dėmesio, o kur užsukus gali tekti nusivilti. Kad suprasti būtų lengviau, projekto „30 geriausių restoranų“ suburtos Gero maisto akademijos narė Urtė Mikelevičiūtė ir alaus someljė Jonas Lingys papasakojo, kokius kriterijus turėtų atitikti geras restoranas. „Geras restoranas yra tas, kurio duris užveriate besijausdami gerai.