Šiuos gaivius ir vasariškus lietinius galima valgyti ir šaltus. Vis dėlto jei nemėgstate ridikėlių, pamėginkite paieškoti kito recepto.
REKLAMA
REKLAMA
Reikės:
- 4 šaukštų miltų
- 2 kiaušinių
- druskos
- pieno
Įdarui:
- krapų
- ridikėlių (30 vnt.)
- grietinės
Krapai smulkiai supjaustomi. Ridikėliai smulkiai supjaustomi peiliu, (tarkuoti nerekomenduojama, mat tokiu būdu išsiskirs daugybė ridikėlių sulčių. Grietinę reikėtų dėti prieš baigiant kepti lietinius).
REKLAMA
Miltus, kiaušinius, druską ir pieną sumaišyti ir išplakti, kad nebūtų jokių gumuliukų. Lieti ant įkaitintos keptuvės. Iš pateikto kiekio produktų turi išeiti penki lietiniai.
Ant blyno dedamas įdaras, suvyniojama ir - į lėkštę, apipilama padažu, susidariusiu nuo ridikėlių sulčių ir greitinės.
Skanaus!
REKLAMA