• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Patirties galia – vyriškis žuvį kepa plikomis rankomis

Nenusidegina net kišdamas pirštus į 200 C temperatūros aliejų

Kai Prem Singh buvo paprašytas ištiesti pagalbos ranką jo šeimos restoranėliui ir padėti kepti žuvį, galima manyti, kad vyriškis tai suprato beveik pažodžiui, rašo dailymail.co.uk.

Kai Prem Singh buvo paprašytas ištiesti pagalbos ranką jo šeimos restoranėliui ir padėti kepti žuvį, galima manyti, kad vyriškis tai suprato beveik pažodžiui, rašo dailymail.co.uk.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Paskutiniuosius 25-erius metus jis plikomis rankomis kepa žuvį. Šiuo neįprastu gaminimo būdu vyras pritraukia minias žmonių į savo restoranėlį Senajame Delyje (Indija).

REKLAMA

Kiekvieną dieną jis iškepa daugiau nei šimtą kilogramų žuvies. Kaip teigia 65-erių Prem Singh, jis niekada nebuvo susižeidęs ar nudegęs, nors kiša pirštus į verdantį aliejų, kurio temperatūra siekia apie 200 C.

Kaip sako pats vyras, tai yra ne kas kita, o patirtis.

Kiekvieną dieną restoranas „Ganesh“ sutraukia minias klientų ir praeivių, norinčių pamatyti unikalų reginį.

REKLAMA
REKLAMA

Singh šeima verslą pradėjo dar 1960-aisiais, kai Prem tėvas atidarė mažą restoranėlį Senajame Delyje. Iš pradžių jie gamino tik keptą žuvį, tačiau vėliau pradėjo pardavinėti ir kitus indiškus delikatesus.

Bėgant metams Singh rankomis kepama žuvis tapo tokia populiari, kad žmonės atvyksta jos paragauti net iš aplinkinių regionų.

Singh verslas klesti, tad restoranėlyje darbuojasi ir du Prem Sigh sūnūs. Tikimasi, jog ir jaunoji karta perims tėvo tradicijas ir išmoks kepti žuvį rankomis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų