Paskutiniuosius 25-erius metus jis plikomis rankomis kepa žuvį. Šiuo neįprastu gaminimo būdu vyras pritraukia minias žmonių į savo restoranėlį Senajame Delyje (Indija).
Kiekvieną dieną jis iškepa daugiau nei šimtą kilogramų žuvies. Kaip teigia 65-erių Prem Singh, jis niekada nebuvo susižeidęs ar nudegęs, nors kiša pirštus į verdantį aliejų, kurio temperatūra siekia apie 200 C.
Kaip sako pats vyras, tai yra ne kas kita, o patirtis.
Kiekvieną dieną restoranas „Ganesh“ sutraukia minias klientų ir praeivių, norinčių pamatyti unikalų reginį.
Singh šeima verslą pradėjo dar 1960-aisiais, kai Prem tėvas atidarė mažą restoranėlį Senajame Delyje. Iš pradžių jie gamino tik keptą žuvį, tačiau vėliau pradėjo pardavinėti ir kitus indiškus delikatesus.
Bėgant metams Singh rankomis kepama žuvis tapo tokia populiari, kad žmonės atvyksta jos paragauti net iš aplinkinių regionų.
Singh verslas klesti, tad restoranėlyje darbuojasi ir du Prem Sigh sūnūs. Tikimasi, jog ir jaunoji karta perims tėvo tradicijas ir išmoks kepti žuvį rankomis.