Apsilankęs TV3 laidoje „Virtuvės istorijos“ žinomas vyras papasakojo apie savo ir žmonos Rusnės mitybą, netikėtą dietą ir tai, kaip vienas kitą su mylimąja stebina.
Dainininkas pasakojo, kad karantiną stengiasi išnaudoti darbui – kartu su mylimąja dirba prie įvairių projektų, albumo, dainų. Tiesa, čia lieka laiko ir romantikai: „Mes turime labai gerą santykį – tiek darbinį, tiek ir apskritai gyvenimišką. Mes abu vienas kitą labai gerai suprantame, ir, galiu pasakyti, kad man tikrai pasisekė. Gal net ir jai šiek tiek pasisekė (juokiasi).“
Taip pat graži pora visuomet stengiasi palaikyti ugnelę ir vienas kitą nudžiuginti. „Mane ji stebina kiekvieną dieną, bet jei kalbėtume konkrečiai apie maistą, turiu pasakyti, kad ji gamina puikiai ir man jos maistas yra pats skaniausias. Aš bandau atsipirkti viskuo, kuo tik įmanoma – stengiuosi jai būti geras vyras“, – šyptelėjo Martynas.
Laidoje Martynui virtuvės šefai siūlė paragauti tradicinio lietuviško ir ispaniško omletų. Atlikėjas pasakojo, kad jiedu su žmona pusryčiams taip pat dažniausiai renkasi patiekalus iš kiaušinių, o taip pat nė vienos savaitės neįsivaizduoja be patiekalo su krevetėmis. „Man patinka pakankamai aštrus maistas, turintis daug skonio, prieskonių. Mes mėgstame ir indišką, ir azijietišką maistą“, – sakė Martynas.
Vis dėlto pats atlikėjas su kulinarija daug bendro neturi: „Pasakyčiau, kad mano santykis su maisto gamyba – tragiškas. Geriausiai aš atlieku pjaustymo darbus – darau tai labai ilgai ir kruopščiai. Mane gali palikti kelioms valandoms vien tik pjaustyti.“
Martynas, paprašytas padainuoti, papasakojo ir apie kitą įdomu dalyką – pasirodo, prisivalgius to daryti nėra įmanoma, nes balsas niekuomet neskambės. Taip pat praeityje jam yra tekę laikytis ir dietų: „Vieną kartą bandžiau laikytis tokios pakankamai keistos dietos – atsisakyti miltinių patiekalų. Man pavyko lygiai 2 dienas… Mano silpnybė yra miltams.“
Visą pokalbį iš laidos „Virtuvės istorijos“ pamatysite peržiūrėję vaizdo įrašą straipsnio pradžioje.