Išradingumo nestokojančiam bei iššūkių nebijančiam šefui tai jau trečiasis jo restoranas, o pirmąjį, esantį Taujėnų dvare, vaikinas atidarė būdamas vos 16-os.
„Būdamas keturiolikmetis, aš jau pradėjau ruošti pirmuosius užsakymus, banketus. Man buvo labai įdomu, tačiau visuomet norėjau kažko savo“, – apie neįprastus karjeros vingius restoranų versle pasakos Rokas.
16-ikos pirmąjį restoraną atidaręs kulinaras: būdavo labai kandžių replikų
(16 nuotr.) 16-ikos pirmąjį restoraną atidaręs kulinaras: būdavo labai kandžių replikų
16-ikos pirmąjį restoraną atidaręs kulinaras: būdavo labai kandžių replikų
16-ikos pirmąjį restoraną atidaręs kulinaras: būdavo labai kandžių replikų
16-ikos pirmąjį restoraną atidaręs kulinaras: būdavo labai kandžių replikų
16-ikos pirmąjį restoraną atidaręs kulinaras: būdavo labai kandžių replikų
16-ikos pirmąjį restoraną atidaręs kulinaras: būdavo labai kandžių replikų
16-ikos pirmąjį restoraną atidaręs kulinaras: būdavo labai kandžių replikų
16-ikos pirmąjį restoraną atidaręs kulinaras: būdavo labai kandžių replikų
16-ikos pirmąjį restoraną atidaręs kulinaras: būdavo labai kandžių replikų
16-ikos pirmąjį restoraną atidaręs kulinaras: būdavo labai kandžių replikų
16-ikos pirmąjį restoraną atidaręs kulinaras: būdavo labai kandžių replikų
16-ikos pirmąjį restoraną atidaręs kulinaras: būdavo labai kandžių replikų
16-ikos pirmąjį restoraną atidaręs kulinaras: būdavo labai kandžių replikų
16-ikos pirmąjį restoraną atidaręs kulinaras: būdavo labai kandžių replikų
16-ikos pirmąjį restoraną atidaręs kulinaras: būdavo labai kandžių replikų
16-ikos pirmąjį restoraną atidaręs kulinaras: būdavo labai kandžių replikų
Vaikinas šiandien net pats stebisi savo drąsa ir pirmaisiais žingsniais.
„Atvažiuodavo švęsti netgi labai prabangių vestuvių, o iš virtuvės išlenda toks jaunas vaikas ir jis kažką žada paruošti. Tikrai būdavo visokių replikų ypač iš mamų, buvo netgi labai kandžių, kad šitas vaikas mūsų vestuvių neruoš“, – prisiminė jis.
Šiame restorane nerasime tradicinių lietuviškų cepelinų ar kitų lietuvių pamėgtų patiekalų.
„Anykščiuose niekas kitas tokio meniu nesiūlo. Bet kokiu atveju, visada reikia būti kažkuo išskirtiniu“, – savo filosofiją dėstė jaunuolis.
Be verslumo ir drąsos, vaikinas įrodys esąs ir puikus virtuvės šefas – jis komandą pavaišins keptu aštuonkoju bei firminiu Anykščių kasmet švenčiamoms obuolinėms skirtu desertu „Rojaus obuoliukas“.
REKLAMA