„Betsafe-LKL“ krepšininkų tradicijos, veikla ir maistas per Kūčias – plataus asortimento.
Kalėdų išvakarėse įvairių komandų krepšininkai pasidalijo savo Kūčių patirtimi.
„Mėgstu puošti eglutę Kūčių dieną, nemėgstu anksčiau“, – pabrėžė Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ kapitonas Stepas Babrauskas.
„Renkamės pas senelius, o didžiausias valgių akcentas – aguonpienis. Po jo su broliu griūname į lovą ir ruošiamės antram raundui“, – šypsojosi Alytaus „Dzūkijos“ gynėjas Gediminas Navickas.
O ar kyla klausimas, koks mėgstamiausias Klaipėdos „Neptūno“ žaidėjo Laimono Kisieliaus Kūčių patiekalas? Nereikėtų nė akimirkos sudvejoti – kisielius.
Apie Kūčių tradicijas papasakojo ir „Nevėžio“ krepšininkai.
Mauro Veljačičius Kūčių vakarą puošia eglutę, o Jamesas Woodardas su šeima imasi žaidimų.
Gabrielius Maldūnas, kaip ir Tadas Sedekerskis po 12 Kūčių patiekalų keliauja į bažnyčią.
Mėgstamiausias T. Sedekerskio Kūčių patiekalas – kūčiukai. Juos G. Maldūnas valgo su mamos gamintu spanguolių kisieliumi. Vaidotas Volkus renkasi silkę su keptomis morkomis.
„Mūsų sirgaliams linkiu ramybės, gerovės, tiesiog džiaugtis gyvenimu ir branginti kiekvieną akimirką“, – sveikino G. Maldūnas.