Ji žada, kad daug laiko nesugaišite, tačiau rezultatas tikrai pranoks lūkesčius.
Pradedam?
Jums reikės:
200 gr.sausainių "Damų piršteliai", 180 gr.varškės ( g.b.ir kreminė varškė), 2 v.š.grietinės, 200 ml.grietinėlės, 2 - 3 v.š cukraus, skardinės konservuotų persikų, 5 - 6 braškių, 100 ml.paruoštos kavos ( g.b. sultys, pienas, arbata)
Varškę su grietinę ir cukrumi sublenderinau iki vientisos masės (kad neliktų gumuliukų).
Grietinėlę suplakiau iki standžių putų.
Persikus ir braškes supjausčiau griežinėliais.
Pasiruošiau kavą.
Beliko tortą surinkti. Tortinė ( 21 cm.).
Tortinės dugną užtiesiau kepimo popieriumi.
Kiekvieno sausainio vieną puselę mirkiau kavoje, dėjau palei tortinės kraštus ir uždengiau jais dugną. ( sausainiai buvo kiek per aukšti, tai juos aš nupjoviau pagal tortinės aukštį).
Varškės masę sumaišiau su išplakta grietinėle, smulkintomis braškėmis ir sudėjau ant sausainių.
Ant varškės sudėjau likusius sausainius ( mirkytus kavoje) ir sudėjau persikus.
Štai ir viskas, tortas pagamintas, pastačiau į šaldytuvą kelioms valandoms ( geriausia tai nakčiai).
Skanaus!