„Sveiki atvykę“ vedėją, kelionių žurnalistą Ž. Barysą labiausiai sužavėjo tai, kad restorane galima betarpiškai bendrauti su jo šeimininkais, o autentiškai aplinkai daug žavesio suteikia kieme zujantys gyvūnai – keli šunys ir katė.
„Visi patiekalai pas mus yra gaminami ant pečiaus, neturime jokių modernių technologijų, mikrobangės, konvekcinės krosnelės, kas yra įprasta miesto virtuvėje, tad tas yra unikalu gaminant ir pats maistas gaunasi visai kitokio skonio“, – apie čia gaminamą maistą pasakojo bendrasavininkas Arūnas Motiekaitis.
Jau penkerius metus veikiantis restoranas spėjo pamaitinti daugybę svečių. Ne tik paprastų, bet ir iškilių, tokių kaip prezidentas Gitanas Nausėda.
„Pas mus svečiai neskirstomi, kas jie yra tokie. Kiekvienas yra lygiavertis ir, netgi kai atvažiavo Nausėda, paslapčiomis bandė rezervuoti staliuką antrą kartą, kad gink dieve neuždarinėtume restorano“, – šypsosi savininkė Jurgita Minderytė.
Restorane Ž. Barysas išbandė karamelizuotų burokėlių salotas su čia pat išrūkyta skumbre ir portugališkų aštunkojų.
„Skonis išties labai nuostabus, jaučiasi daugybė poskonių. Fantastika“, – stebėjosi kelionių ekspertas.
Daugiau įspūdžių iš viešnagės namų restorane žiūrėkite reportaže, esančiame straipsnio pradžioje.
Laidą „Sveiki atvykę“ žiūrėkite šeštadieniais 9 val. ryte per TV3.