„Keliauk Lietuvoje“ sudarė cepelinų kelio žemėlapį, į kurį sudėjo net 33 pačius įdomiausius cepelinų skonius.
Įdomu, kad Jungtinių Tautų Maisto ir Žemės Ūkio organizacijos duomenimis, lietuvis per parą suvalgo apie 250 g bulvių, tad per metus – beveik 100 kg! Kviečiame sušilti skanaujant kūrybiškiausių cepelinų variantų įvairiuose šalies regionuose!
Pilnais pilvais būtinai stabtelkite ir kitose „bulvinėse“ stotelėse Lietuvoje: Bulvių muziejuje, prie paminklų bulvei bei cepelinui ar Bulvių kelyje. Negana to, pasirodo, cepelinai skatina azartą ir norą švęsti! Rugsėjo mėnesį Narvydžių kaime (Skuodo r.) tradiciškai vyksta Cepelinų šventė, o Gargžduose (Klaipėdos r.) kasmet organizuojamas Lietuvos cepelinų virimo čempionatas.