• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai medaus
  • 120 gramų pieniško šokolado
  • 1 valgomasis šaukštas želatinos (pakelis)
  • 175 mililitrai sulčių (arba kompotas (pvz. vyšnių))

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumaišykite želatiną su sultimis ir palikite 10 min.
    Ištirpinkite medų.
    Ledukų ar kitokias formeles, kurias naudosite formuoti saldainiams, padėkite į šaldymo kamerą, kad saldainiai neprikibtų prie kraštų.
    Supilkite sultis su ištirpinta želatina į puodą, supilkite medų ir maišant kaitinkite, kol gausis vientisa masė.
    Paruoštą masę supilkite į atšaldytas formeles ir padėkite į šaldytuvą, kad sustingtų.
    Sustingusius saldainius aptepti ištirpintu šokoladu ir palikti, kad sustingtų šokoladas.
    Skanaus!

Autorius: Nijolė

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai medaus
  • 120 gramų pieniško šokolado
  • 1 valgomasis šaukštas želatinos (pakelis)
  • 175 mililitrai sulčių (arba kompotas (pvz. vyšnių))

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumaišykite želatiną su sultimis ir palikite 10 min.
    Ištirpinkite medų.
    Ledukų ar kitokias formeles, kurias naudosite formuoti saldainiams, padėkite į šaldymo kamerą, kad saldainiai neprikibtų prie kraštų.
    Supilkite sultis su ištirpinta želatina į puodą, supilkite medų ir maišant kaitinkite, kol gausis vientisa masė.
    Paruoštą masę supilkite į atšaldytas formeles ir padėkite į šaldytuvą, kad sustingtų.
    Sustingusius saldainius aptepti ištirpintu šokoladu ir palikti, kad sustingtų šokoladas.
    Skanaus!

Autorius: Nijolė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų