• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 vištiena (krūtinėlė)
  • 0.5 stiklinės miltai
  • 6 valgomieji šaukštai sviesto
  • 6 pievagrybių
  • 1/3 stiklinės sultinio (vištoenos)
  • 1/3 stiklinės sūris (parmezanas, tarkuotas)
  • 1/3 sūris (mocarela, smulkintas)

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • 4 vištiena (krūtinėlė)
  • 0.5 stiklinės miltai
  • 6 valgomieji šaukštai sviesto
  • 6 pievagrybių
  • 1/3 stiklinės sultinio (vištoenos)
  • 1/3 stiklinės sūris (parmezanas, tarkuotas)
  • 1/3 sūris (mocarela, smulkintas)

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įkaitinti orkaitę iki 220°C temp.
  2. Vištienos krūtinėles pasūdykite ir pabarstykite pipirais. Pavyniokite miltuose.
  3. Ištirpinkite 4 šauktus sviesto, keptuvėje.Kai ištirps sudėkite vištienos krūtinėles ir apkepkite (maždaug 5 min.).
  4. Perdėkite į kepimo arba troškinimo indą.
  5. Įdėti vieną šauktą sviesto į keptuvę ir suversti pievagrybius. Pakepinti 5-7 min., kol grybai taps auksinės-rudos spalvos. Grybus sudėti ant višienos kepimo inde.
  6. Į keptuvę supilti "Marsala" vyną ir sultinį. Užvirinti, tada sumažinkite ugnį ir virkite apie 10 min., retkarčiais pamaišydami.
  7. Supilkite pipurus, druską ir sviestą (turėtų būti likęs 1 šaukštas). Kaitinkite kol sviestas ištirps.
  8. Vyno mišinį supilkite ant vištienos kepimo inde (skardoje).
  9. Abu sūrius sumaišyti ir tolygiai apibarstyti višieną.
  10. Kepkite 220°C tempiratūroje 20 min., kol paruduos vištiena.
  11. Po penkių minučių galite patiekti.Skanaus! :)

Autorius: Urtė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų