REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 4
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įkaitinti orkaitę iki 220°C temp.
- Vištienos krūtinėles pasūdykite ir pabarstykite pipirais. Pavyniokite miltuose.
- Ištirpinkite 4 šauktus sviesto, keptuvėje.Kai ištirps sudėkite vištienos krūtinėles ir apkepkite (maždaug 5 min.).
- Perdėkite į kepimo arba troškinimo indą.
- Įdėti vieną šauktą sviesto į keptuvę ir suversti pievagrybius. Pakepinti 5-7 min., kol grybai taps auksinės-rudos spalvos. Grybus sudėti ant višienos kepimo inde.
- Į keptuvę supilti "Marsala" vyną ir sultinį. Užvirinti, tada sumažinkite ugnį ir virkite apie 10 min., retkarčiais pamaišydami.
- Supilkite pipurus, druską ir sviestą (turėtų būti likęs 1 šaukštas). Kaitinkite kol sviestas ištirps.
- Vyno mišinį supilkite ant vištienos kepimo inde (skardoje).
- Abu sūrius sumaišyti ir tolygiai apibarstyti višieną.
- Kepkite 220°C tempiratūroje 20 min., kol paruduos vištiena.
- Po penkių minučių galite patiekti.Skanaus! :)
REKLAMA