• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek krapų
  • 0.5 vieneto svogūnų
  • 400 gramų vištos filė
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 300 mililitrų grietinėlės
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių (Vegeta)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsą supjaustom 2x2cm kubeliais. Svogūną smulkiai supjaustom ir pakepiname aliejuje kol suminkštės. Sudedame supjaustyta paukštieną ir ant vidutinio karštumo ugnies, nuolat maišant, pakepiname apie 4-6min. Tada supilame grietinėlę. Sumažiname ugnį ir vis pamaišant leidžiame grietinėlei įkaist iki virimo. Tada pagardinam ''Vegeta'' prieskonių mišiniu ir šviežiais arba džiovintais smulkintais krapais ir dar apie 10min, pamaišant, ant silpnos ugnies, leidžiame pavirti. Tiekite kartu su virtais ryžiais. Lengva, greitai paruošiama ir labai skanu! Skanaus!

Autorius: Dovile

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek krapų
  • 0.5 vieneto svogūnų
  • 400 gramų vištos filė
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 300 mililitrų grietinėlės
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių (Vegeta)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsą supjaustom 2x2cm kubeliais. Svogūną smulkiai supjaustom ir pakepiname aliejuje kol suminkštės. Sudedame supjaustyta paukštieną ir ant vidutinio karštumo ugnies, nuolat maišant, pakepiname apie 4-6min. Tada supilame grietinėlę. Sumažiname ugnį ir vis pamaišant leidžiame grietinėlei įkaist iki virimo. Tada pagardinam ''Vegeta'' prieskonių mišiniu ir šviežiais arba džiovintais smulkintais krapais ir dar apie 10min, pamaišant, ant silpnos ugnies, leidžiame pavirti. Tiekite kartu su virtais ryžiais. Lengva, greitai paruošiama ir labai skanu! Skanaus!

Autorius: Dovile

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų