Mėsą supjaustom 2x2cm kubeliais. Svogūną smulkiai supjaustom ir pakepiname aliejuje kol suminkštės. Sudedame supjaustyta paukštieną ir ant vidutinio karštumo ugnies, nuolat maišant, pakepiname apie 4-6min. Tada supilame grietinėlę. Sumažiname ugnį ir vis pamaišant leidžiame grietinėlei įkaist iki virimo. Tada pagardinam ''Vegeta'' prieskonių mišiniu ir šviežiais arba džiovintais smulkintais krapais ir dar apie 10min, pamaišant, ant silpnos ugnies, leidžiame pavirti. Tiekite kartu su virtais ryžiais. Lengva, greitai paruošiama ir labai skanu! Skanaus!
Autorius: Dovile
INGREDIENTAI:
šiek tiek krapų
0.5 vieneto svogūnų
400 gramų vištos filė
2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
300 mililitrų grietinėlės
šiek tiek druskos
šiek tiek prieskonių (Vegeta)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mėsą supjaustom 2x2cm kubeliais. Svogūną smulkiai supjaustom ir pakepiname aliejuje kol suminkštės. Sudedame supjaustyta paukštieną ir ant vidutinio karštumo ugnies, nuolat maišant, pakepiname apie 4-6min. Tada supilame grietinėlę. Sumažiname ugnį ir vis pamaišant leidžiame grietinėlei įkaist iki virimo. Tada pagardinam ''Vegeta'' prieskonių mišiniu ir šviežiais arba džiovintais smulkintais krapais ir dar apie 10min, pamaišant, ant silpnos ugnies, leidžiame pavirti. Tiekite kartu su virtais ryžiais. Lengva, greitai paruošiama ir labai skanu! Skanaus!