Mieles ištirpinti šiltame piene ir supilti į jį plaktą kiaušinį, druską, cukrų, aliejų ir miltus. Užminkyti tešlą, patepti jos viršų aliejumi, uždengti rankšluosčiu ir pastatyti į šiltą vietą 40 min. Smulkintą česnaką ir svogūną pakepinti aliejuje. Sudėti faršą, pasūdyti, suberti pipirus, čiobrelius. Į iškeptą faršo įdarą suberti petražoles ir išmaišyti. Padalinti tešlą į 4 dalis ir iškočioti 4 picos papločius. Kepimo skardą padengti kepimo popieriumi ir įdėti vieną paplotį. Ant viršaus uždėti įdaro, palikus 2 cm pločio kraštus: 1/4 faršo, pomidorų kubelius, 1/4 šaukštelio citrinos sulčių, 1/4 tarkuoto sūrio. Papločio kraštus užlenkti ir patepti kiaušinio plakiniu. Taip pat paruošti kitus 3 papločius. Orkaitę įkaitinti iki 180 laipsnių ir kepti picą apie 15 min.
Mieles ištirpinti šiltame piene ir supilti į jį plaktą kiaušinį, druską, cukrų, aliejų ir miltus. Užminkyti tešlą, patepti jos viršų aliejumi, uždengti rankšluosčiu ir pastatyti į šiltą vietą 40 min. Smulkintą česnaką ir svogūną pakepinti aliejuje. Sudėti faršą, pasūdyti, suberti pipirus, čiobrelius. Į iškeptą faršo įdarą suberti petražoles ir išmaišyti. Padalinti tešlą į 4 dalis ir iškočioti 4 picos papločius. Kepimo skardą padengti kepimo popieriumi ir įdėti vieną paplotį. Ant viršaus uždėti įdaro, palikus 2 cm pločio kraštus: 1/4 faršo, pomidorų kubelius, 1/4 šaukštelio citrinos sulčių, 1/4 tarkuoto sūrio. Papločio kraštus užlenkti ir patepti kiaušinio plakiniu. Taip pat paruošti kitus 3 papločius. Orkaitę įkaitinti iki 180 laipsnių ir kepti picą apie 15 min.